Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:aga66 pisze:Każdy ma swoje przyzwyczajenia. Ja zawsze wygryzam dupkę z chleba i mój mąż mówi, że tyle kotów jest a myszy grasująAle córki nie chcą takiego chleba jeść i są złe na mnie. Ale ja mam już tyle lat, że mi wolno obgryzć dupkę z chleba kupionego za moje pieniądze.
A to ciekawedobrze, że przez dziurke w chlebie nie wyjadasz srodka chleba, bo to bylby dopiero numer
przychodzi mąż, kroi chleb a w srodku pusto
Ziemosław pisze:Działamy
Ziemosław pisze:Ależ oczywiście, że umywalki będąna razie nie są jednak niezbędne do zakończenia prac
A jak prace na dole? Stoją w miejscu. Wybrano jedynie kolor ścian do pokojów i kafelki do łazienki. Kuchnia stoi pod znakiem zapytania, bo "fachowiec" 3 tydzień już odsyła projekt i chyba internety mu ukradli. Jedynym zakupionym sprzętem jest więc WC
klaudiafj pisze:A jaki sąsiad mieszka na dole?
Ziemosław pisze:klaudiafj pisze:A jaki sąsiad mieszka na dole?
Teściowie
Ziemosław pisze:Od początku mówiłam![]()
Myk polega na tym, że mimo wieku dość młodego jeszcze (50+ i 60-) ich zdrowie jest w takim stanie, że nie znasz dnia ani godziny jak coś może się stać. Oboje mają nadwagę, nadciśnienie i szereg innych dolegliwości których nawet nie chce mi się wymieniać. Dlatego Michał postanowił mieć ich na oku w razie "W".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości