Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 46

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 24, 2018 11:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:wolne dzisiaj?

kiedy zaczynasz to szkolenie?

Nie. dziś i jutro na 14 do pracy a piątek wolne. W piątek rano muszę z mamą jechać do urzędu skarbowego a potem na cmentarz a po południu ma facet przyjechać po łóżko jak wszystko dobrze pójdzie.
Szkolenie zaczynam pierwszy tydzień listopada. Tylko jeszcze nie wiem czy od 2 czy od 5 listopada.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro paź 24, 2018 19:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

2 listopada to mi stuknie 18 lat pracy na etacie. Ech...
Na początku to jeszcze ta praca wydawała się ciekawa. Teraz żałuję że nie poczekałam na coś lepszego.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw paź 25, 2018 10:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dziś od samego rana pada . Dziewczyny po śniadanku smacznie śpią . Zuzia mimo swojej chudości lubi zjeść i do jedzenia każda pozycja jest dobra i każde miejsce byle miseczka była pełna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 10:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Pola za to zdecydowanie stawia na wygodę.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 10:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:2 listopada to mi stuknie 18 lat pracy na etacie. Ech...
Na początku to jeszcze ta praca wydawała się ciekawa. Teraz żałuję że nie poczekałam na coś lepszego.

Mnie 6 października minęły 4 lata jak tu pracuję. Za to 4 września jest dla mnie datą która głęboko wryła mi się w pamięć. 4 września 1948 roku urodziła się moja mama, 4 września 1989 roku rozpoczęłam pierwszą pracę , 4 września 2018 roku zmarł mój tata.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 11:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zuziu i Polu :1luvu: Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Czw paź 25, 2018 11:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Anna2016 pisze:Zuziu i Polu :1luvu: Zunia

:201461 :201461 :201461
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 11:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dostałam wczoraj grafik na listopad i okazało się , że nie jest fajnie. Ponieważ dziewczyny zgłaszały wcześniej prośby grafikowe więc kierowniczka musiała je uwzględnić ( jedna potrzebuje jakieś wolne dni bo coś tam załatwia, inna ma dwa tygodnie rehabilitacji więc może pracować tylko rano więc też odpada, każda musi jakieś wolne mieć więc byłyby dni bez obsady na stoisku ). Z grafiku wyszło , że mogłabym jechać 2 listopada w piątek i w sobotę 3 listopada a w następnym tygodniu wcale . W sobotę przy ruchu jaki jest nic bym nie zdziałała poza normalną regularną pracą więc wolę pracować u siebie, w poniedziałek mam wolne więc to mój dzień wolny, później muszę być u siebie po południu więc znów odpada i dopiero od 18 listopada mam środki i mamy pełny skład na stoisku więc mogę się urwać.
Poza tym wyszło na to , że będę szkolić sama bo moja kierowniczka która też miała iść okazało się , że nie idzie bo dziewczyna która miała przyjść do nas się szkolić a kierowniczka za nią miała iść na tamten sklep szkolić biuro oświadczyła , że się nie zgadza bo będzie miała za daleko z dojazdem.
Zadzwoniłam dziś do regionalnego i mówię jak się sprawy mają i , że jak nadal mu zależy i jest zainteresowany to mogę od 18 listopada zacząć szkolenie. Okazało się , że całkiem mu to na rękę bo z pięciu osób które stanowią obsadę stoiska trzy są na L4 więc nie ma kogo szkolić.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 12:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Dostałam wczoraj grafik na listopad i okazało się , że nie jest fajnie. Ponieważ dziewczyny zgłaszały wcześniej prośby grafikowe więc kierowniczka musiała je uwzględnić ( jedna potrzebuje jakieś wolne dni bo coś tam załatwia, inna ma dwa tygodnie rehabilitacji więc może pracować tylko rano więc też odpada, każda musi jakieś wolne mieć więc byłyby dni bez obsady na stoisku ). Z grafiku wyszło , że mogłabym jechać 2 listopada w piątek i w sobotę 3 listopada a w następnym tygodniu wcale . W sobotę przy ruchu jaki jest nic bym nie zdziałała poza normalną regularną pracą więc wolę pracować u siebie, w poniedziałek mam wolne więc to mój dzień wolny, później muszę być u siebie po południu więc znów odpada i dopiero od 18 listopada mam środki i mamy pełny skład na stoisku więc mogę się urwać.
Poza tym wyszło na to , że będę szkolić sama bo moja kierowniczka która też miała iść okazało się , że nie idzie bo dziewczyna która miała przyjść do nas się szkolić a kierowniczka za nią miała iść na tamten sklep szkolić biuro oświadczyła , że się nie zgadza bo będzie miała za daleko z dojazdem.
Zadzwoniłam dziś do regionalnego i mówię jak się sprawy mają i , że jak nadal mu zależy i jest zainteresowany to mogę od 18 listopada zacząć szkolenie. Okazało się , że całkiem mu to na rękę bo z pięciu osób które stanowią obsadę stoiska trzy są na L4 więc nie ma kogo szkolić.

jakaś epidemia? 8O 8O 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw paź 25, 2018 12:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Dziś od samego rana pada . Dziewczyny po śniadanku smacznie śpią . Zuzia mimo swojej chudości lubi zjeść i do jedzenia każda pozycja jest dobra i każde miejsce byle miseczka była pełna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no cóż, każde miejsce jest dobre, byle miseczkę podstawic pod koci pyszczek :mrgreen:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw paź 25, 2018 12:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dostałam wczoraj grafik na listopad i okazało się , że nie jest fajnie. Ponieważ dziewczyny zgłaszały wcześniej prośby grafikowe więc kierowniczka musiała je uwzględnić ( jedna potrzebuje jakieś wolne dni bo coś tam załatwia, inna ma dwa tygodnie rehabilitacji więc może pracować tylko rano więc też odpada, każda musi jakieś wolne mieć więc byłyby dni bez obsady na stoisku ). Z grafiku wyszło , że mogłabym jechać 2 listopada w piątek i w sobotę 3 listopada a w następnym tygodniu wcale . W sobotę przy ruchu jaki jest nic bym nie zdziałała poza normalną regularną pracą więc wolę pracować u siebie, w poniedziałek mam wolne więc to mój dzień wolny, później muszę być u siebie po południu więc znów odpada i dopiero od 18 listopada mam środki i mamy pełny skład na stoisku więc mogę się urwać.

jakaś epidemia? 8O 8O 8O

Kto wie .
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 12:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dziś od samego rana pada . Dziewczyny po śniadanku smacznie śpią . Zuzia mimo swojej chudości lubi zjeść i do jedzenia każda pozycja jest dobra i każde miejsce byle miseczka była pełna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no cóż, każde miejsce jest dobre, byle miseczkę podstawic pod koci pyszczek :mrgreen:

Nie zdążyłam wcześniej zrobić zdjęcia jak tylnymi nóżkami stała na oparciu i jadła z miseczki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 12:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie zdążyłam wcześniej zrobić zdjęcia jak tylnymi nóżkami stała na oparciu i jadła z miseczki.

mała aparatka :ryk:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw paź 25, 2018 12:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Oj tak. Właśnie wstała i pierwsze kroki skierowała do .......michy.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw paź 25, 2018 16:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Oj, nie będę pokazywać tych fotek Ofelii. Jeszcze Jej Kicistość też sobie zażyczy podawania miseczki pod nos w dowolnym miejscu... :strach:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]