Moderator: Estraven
KociaMama44 pisze:To już wiedzą, co dobre

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No cóż Zuzia też zmieniła poglądy co do kuwety i kupale najlepiej jej wychodzą w brodziku pod prysznicem.Nie zawsze ale czasami znajduję rano.
zdolna dziewczyna![]()
![]()
![]()
![]()
No ale wiadomo , że tej kruszynce się wszystko wybacza.
a nie kruszynce to nie?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:No cóż Zuzia też zmieniła poglądy co do kuwety i kupale najlepiej jej wychodzą w brodziku pod prysznicem.Nie zawsze ale czasami znajduję rano.
zdolna dziewczyna![]()
![]()
![]()
![]()
No ale wiadomo , że tej kruszynce się wszystko wybacza.
a nie kruszynce to nie?
Nie kruszynce nie ma czego wybaczać bo klocek robi do kuwety.

Ewa L. pisze:Myślałam , że chodzi ci o sprawy kuwetkowe. Pola jak na razie pod tym względem jest bezbłędna. Z Zuzią nie wiem o co chodzi czy to Pola blokuje jej dostęp do kuwety bo gdy Zuzia do niej biegnie to Pola myśli , że chce się poganiać i leci za nią , czy to dlatego , że jest brudno w kuwecie bo wcześniej Pola zostawiła już swoją kupę a jak mnie w domu nie ma albo po nocy to wiadomo , że nie sprzątnę.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myślałam , że chodzi ci o sprawy kuwetkowe. Pola jak na razie pod tym względem jest bezbłędna. Z Zuzią nie wiem o co chodzi czy to Pola blokuje jej dostęp do kuwety bo gdy Zuzia do niej biegnie to Pola myśli , że chce się poganiać i leci za nią , czy to dlatego , że jest brudno w kuwecie bo wcześniej Pola zostawiła już swoją kupę a jak mnie w domu nie ma albo po nocy to wiadomo , że nie sprzątnę.
a one mają teraz jedna kuwetke czy dwie?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myślałam , że chodzi ci o sprawy kuwetkowe. Pola jak na razie pod tym względem jest bezbłędna. Z Zuzią nie wiem o co chodzi czy to Pola blokuje jej dostęp do kuwety bo gdy Zuzia do niej biegnie to Pola myśli , że chce się poganiać i leci za nią , czy to dlatego , że jest brudno w kuwecie bo wcześniej Pola zostawiła już swoją kupę a jak mnie w domu nie ma albo po nocy to wiadomo , że nie sprzątnę.
a one mają teraz jedna kuwetke czy dwie?
Cały czas dwie ale do jednej się sika a druga jest na grubsze sprawy. Nie wiem jak one to między sobą ustalają ale jak jedna zrobi siku to druga do tej kuwety też pójdzie tylko na siku a do drugiej zrobi kupę.

Ewa L. pisze:Poważnie. Widzę np. Zuzia idzie do kuwety. Grzebie w żwirku wchodzi i przykuca robiąc siku. Jak zrobi zakopie i wyskakuje z kuwety , leci do drugiej i znów kopie a później wystawia zadek i zaczyna się wyginać a później w kuwecie ląduje kupa.
Poli czasami się zdarza , że wchodzi do kuwety, kopie a później wystawia zadek i wali kupę która ląduje przed wejściem do kuwety. Jak skończy zakopie i wychodzi a jej zdziwiona mina na widok kupy przed kuwetą jest godna oskara. Ale już bardzo dawno jej się nic takiego nie przytrafiło.

Ewa L. pisze:Poważnie. Widzę np. Zuzia idzie do kuwety. Grzebie w żwirku wchodzi i przykuca robiąc siku. Jak zrobi zakopie i wyskakuje z kuwety , leci do drugiej i znów kopie a później wystawia zadek i zaczyna się wyginać a później w kuwecie ląduje kupa.
Poli czasami się zdarza , że wchodzi do kuwety, kopie a później wystawia zadek i wali kupę która ląduje przed wejściem do kuwety. Jak skończy zakopie i wychodzi a jej zdziwiona mina na widok kupy przed kuwetą jest godna oskara. Ale już bardzo dawno jej się nic takiego nie przytrafiło.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 8 gości