Gosiagosia pisze:kwiryna pisze::1luvu:![]()
Jesteś na bieżąco więc będą rady mi potrzebne. Teraz inaczej dzieci się chowa i jest tyle fajnych rzeczy dla nich.
Zawsze chetnie pomoge- jesli bede umiala

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:kwiryna pisze::1luvu:![]()
Jesteś na bieżąco więc będą rady mi potrzebne. Teraz inaczej dzieci się chowa i jest tyle fajnych rzeczy dla nich.
kwiryna pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze::1luvu:![]()
Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze::1luvu:![]()
Zawsze chetnie pomoge- jesli bede umialato prawda, wiele sie znienia, ale tez wiele wraca, doswiadczenia roznych pokolen swietnie sie uzupelniaja
[/quote
Dziękuję
Ja napewno nie będę się wtrącać w wychowanie tylko będę rozpieszczacSyn jest ze mną bardzo związany i napewno chętnie skorzysta z rad. Życie pokaże. Zostały dwa tygodnie.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze::1luvu:![]()
Zawsze chetnie pomoge- jesli bede umialato prawda, wiele sie znienia, ale tez wiele wraca, doswiadczenia roznych pokolen swietnie sie uzupelniaja
[/quote
Dziękuję
Ja napewno nie będę się wtrącać w wychowanie tylko będę rozpieszczacSyn jest ze mną bardzo związany i napewno chętnie skorzysta z rad. Życie pokaże. Zostały dwa tygodnie.
a swoich synów też rozpieszczałaś tak jak masz zamiar wnuczka ?
Ewa L. pisze:Niestety Gosiu ale pełną babcią jeszcze nie tylko żona dziadka ale jak syn się postara to w końcu zostaniesz 100% babcia
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Niestety Gosiu ale pełną babcią jeszcze nie tylko żona dziadka ale jak syn się postara to w końcu zostaniesz 100% babcia
Wiem i będę czekać na wnuczke
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Niestety Gosiu ale pełną babcią jeszcze nie tylko żona dziadka ale jak syn się postara to w końcu zostaniesz 100% babcia
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Niestety Gosiu ale pełną babcią jeszcze nie tylko żona dziadka ale jak syn się postara to w końcu zostaniesz 100% babcia
a jak będa same chłopaki?
kwiryna pisze:To by sie jakas baba przydala do towarzystwa
Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:To by sie jakas baba przydala do towarzystwa
Mam zwierzęca babydwie koteczki i Emi
MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:To by sie jakas baba przydala do towarzystwa
I to jest dobre podejście![]()
Gosiagosia pisze:kwiryna pisze:To by sie jakas baba przydala do towarzystwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 29 gości