Avian pisze:Pewnie, ze pamiętam!
Tak właśnie myślałam - stali bywalcy pamiętają

Malk pisze:Plakaty są super! Dobrze, że to Włoszczowa, bo w Warszawie nie należy zwalczać Koterii
Na Warszawę wystawimy Lolka.
Fotkę z książkami już ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Tak właśnie myślałam - stali bywalcy pamiętają![]()
Tyiga pisze:Plakaty są tak cudne, że zastanawiam się nad uaktualnieniem i wywieszeniem u mnie na Osiedlu
JoasiaS pisze:Tyiga pisze:Plakaty są tak cudne, że zastanawiam się nad uaktualnieniem i wywieszeniem u mnie na Osiedlu
Byłoby to Fryckowe życie po życiu![]()
Tyiga pisze:JoasiaS pisze:Tyiga pisze:Plakaty są tak cudne, że zastanawiam się nad uaktualnieniem i wywieszeniem u mnie na Osiedlu
Byłoby to Fryckowe życie po życiu![]()
Oj tam, moja ciotka jak nie miała na kogo głosować, nikt jej nie pasował, to dopisywała Elronda. Twierdziła, że takiego władcę mogłaby mieć. A to nawet nie jest postać historyczna tylko fikcyjna, a Frycek jest Historią i to Ważną Historią.
mir.ka pisze:ja tak nieśmiało przypomnę się o kalendarze
JoasiaS pisze:mir.ka pisze:ja tak nieśmiało przypomnę się o kalendarze
Będą, Mirko, będą. Proszę o chwilę cierpliwości. Byliśmy pochłonięci drukowaniem na wybory. Komisje wyborcze siedziały nam na głowie, bo drukowaliśmy karty do głosowania dla powiatu i kilku okolicznych gmin, a to poważna sprawa i musi odbywać się pod kontrolą z zewnątrz. Na szczęście stanęliśmy na wysokości zadania i wszystko poszło jak należy![]()
Teraz nadganiamy zawieszone na chwilę zlecenia i znajdziemy też czas dla kalendarzy
mir.ka pisze:piękny spacer
marivel pisze:Lolek to teraz Wielki Koczur. Pan Lolek.
A zdjęcie z czerwoną pelargonią![]()
marivel pisze:Wszyscy piękni, fajnie jest czekać na kalendarz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 134 gości