Brak nowych postów

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2005 18:49 Brak nowych postów

Witaj adminie. Od początku mojego tu istnienia mam problem z forum.

Wchodzę, sprawdzam i okazuje się , że nie ma żadnych postów ew. 1 temat.( w dziale - posty od ostatniej wizyty). Sprawdzam i są. Jest tak nawet wtedy gdy nie zagladam przez kilka dni. A wiadomo, że piszecie

Czy to tylko u mnie ta sytuacja?? Czy wszyscy tak mają??

Podobnie jest tylko na chartach i molosach. Pozostałe moje fora działają bez zarzutu (dgm, knieja, papużki, Jane Austen itp).

Czy moge liczyć na wyjaśnienie??

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Sob maja 28, 2005 23:00

coz moge powiedziec, mi dziala normalnie i nie mam taki zgloszen wiecej jak Twoje.
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Nie maja 29, 2005 9:07

Ja tak miałam, gdy korzystałam z opcji "zaloguj mnie automatycznie" (czy jakoś tak). Teraz loguję się za każdym razem gdy wchodzę na forum, i problemu nie ma.
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Nie maja 29, 2005 10:01

a spróbuj wyczyścić ciacha przed wejściem na forum, nie powinno mieć to znaczenia, ale jak to w życiu bywa - czasem zdarzają się dziwne rzeczy
ObrazekObrazek

dyzio_miszcz

Od: Wto maja 03, 2005 23:06

Post » Nie maja 29, 2005 19:31

Dodatkowo oprócz cookies - można wykosić wszystkie pliki tymczasowe - operka jak i inne przeglądarki wczytując stronę - najpierw odczytuje jej elementy z foldera plików tymczasowych a później sprawdza - czy coś się na stronie zmieniło... W Twoim przypadku prawdopodobnie "nie dochodzisz" do tego drugiego kroku - i stąd problem...

Jak już tak się rozpisuję na tematy systemowe - polecam wszystkim wypróbowaną metodę przyśpieszenia pracy komputerów - czyli:

DeFraGMenTAcjĘDysKU!!!

Zalecana jest defragmentacja dysku conajmniej raz w tygodniu...
Slawcio.xww

Sławcio.xww

Od: Wto gru 02, 2003 21:03