Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maugos pisze:Wi, a ja myslalam (na podstawie zdjecia) ze Twoja to kawal kocicy i ze tylko moja jest taka "miss anoreksja"...
tomoe pisze:Oj widzę ze "Operacja S" już za Wami, trzymam kciuki za dlasze zdrowienie, choc i tak wszystko chyba dobrze przebiega?... Musiał jakiś dobry doktor ciać, a czy to była sterylizacja przez krótkie cięcie?
ps, uważaj na gryzienie i ciąganie supełków, żeby sobie rany nie rozlizała. Pozdrawiam
maugos pisze:Moja Nadia pomalutku dochodzi do siebie...ufff nareszcie.
Tak jak kota Wi nie chce zeskakiwac z wysokoci tylko czeka az pancia przyjdzie i ksiezniczke zdejmie...![]()
Po sterylce zauwazylam jak na razie dwie zmiany - po pierwsze glos ma bardziej cienki, a po drugie ma jeszcze bardziej zapadniete boki. Podobno dobry jest po operacjach i na pobudzenie apetytu preparat CALO-PET. Wi slyszalas cos o tym??? A moze masz inny pomysl jak podtuczyc swoja kote...?
wincencja pisze:Co do weta, to uważam, że trafiliśmy na bardzo dobregoPieknie nam sie kota u niego chowa
Szew był śródskórny i mamy tylko dwa główne wystające supełki ale kota zupełnie nie ma nie ochoty
Rane liże raczej dookoła. Mądrego kota mamy ...
agal pisze:
Ja także potwierdzam, że doktor Adam jest świetnym lekarzem. Sterylizował mi Javkę w zeszłym roku, a zaraz potem kotkę mojej znajomej. Na obu kotkach goiło się jak na ..... kociePomysł zszywania śródskórnie jest świetny - nie ma supełków do wyciągania, nie trzeba zakładać ani kubraka, ani kołnierza - czyli mniejszy stres dla kota.
Głaski dla obu rekonwalescentek.
Maugos - calo-pet jest świetny, równie dobry vita-pet.
A.
czitka pisze:No to balujemy!!!!!!Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!
![]()
I uważajcie na nisko przelatujące kocury!!!!!![]()
Sto lat!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości