kwiryna pisze:Smutno mi bo u Matyldy od Ametyst55 zdiagnozowali bialaczke
Ojejku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:Smutno mi bo u Matyldy od Ametyst55 zdiagnozowali bialaczke
KociaMama44 pisze:Ech... A jak tam u Was? Wszyscy zdrowi? U nas zbiorowe szczepienie się szykuje. Cztery doopki będą kłute..
kwiryna pisze:Ciociu bylam zdrowa to mnie do weta wzieli zeby mi cos z zabkami robil. I potem czulam sie jakby mi ktos w lebek przylozyl. To nie wiem jak to z tym zdrowiem jest. Dzidzia gania za mna, zabiera mi pileczki. Duza gania za Dzidzia i zabiera jej pileczki. To sie podobbno nazywa dom wariatowKurka.
kwiryna pisze:Ciociu bylam zdrowa to mnie do weta wzieli zeby mi cos z zabkami robil. I potem czulam sie jakby mi ktos w lebek przylozyl. To nie wiem jak to z tym zdrowiem jest. Dzidzia gania za mna, zabiera mi pileczki. Duza gania za Dzidzia i zabiera jej pileczki. To sie podobbno nazywa dom wariatowKurka.
KociaMama44 pisze:kwiryna pisze:Ciociu bylam zdrowa to mnie do weta wzieli zeby mi cos z zabkami robil. I potem czulam sie jakby mi ktos w lebek przylozyl. To nie wiem jak to z tym zdrowiem jest. Dzidzia gania za mna, zabiera mi pileczki. Duza gania za Dzidzia i zabiera jej pileczki. To sie podobbno nazywa dom wariatowKurka.
![]()
A kto zabiera piłeczki dużej?
kwiryna pisze:Duzy wcale sie nie umie bawic pilkami. Kaze mi aportowac- jak mu nie przyniose pilki to miwi, ze sie nie chce bawic![]()
Moli25 pisze:kwiryna pisze:Duzy wcale sie nie umie bawic pilkami. Kaze mi aportowac- jak mu nie przyniose pilki to miwi, ze sie nie chce bawic![]()
Duży myśli że jesteś pieskiem?
kwiryna pisze:bo ja sie niepotrzebnie przed nim zdradzilam, ze umiem aportowac![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 23 gości