moderator

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2005 17:07

ascalithion pisze:
Beliowen pisze:
ascalithion pisze:Odwagi, gościu! Odwagi! Logowanie nie boli! :twisted:

Nie lękaj się. I bierz przykład z wielkich - racja. nowe forum. Henryk Tudor, jak nie dostał rozwodu od papieża, założył własny kościół... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ascalithionie, sluszne, ale... niesmaczne.

Czyżby? Nawet jeśli to stosownie do całego wątku, w którym Rafał musi udowadniać, że nie jest wielbładem.

Zgadza sie.
Aczkolwiek, nie kwestionuje slusznosci przykladu, jak zauwazyles.
Ja po prostu jestem protestantka i... moze troche przewrazliwiona na punkcie zartow z zakladania nowych kosciolow.
Ale, masz racje - to moja sprawa :wink:
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob maja 28, 2005 17:13

NattyG pisze: po ujrzeniu wszystkich wypowiedzi

tych w ktorych nakrecalas ludzi do pisania byle czego na forum ? co w efekcie uszkodzilo baze forum, czy moze posty ktorymi za wszelka cene chcieliscie zniszczyc watek kalendarzowy ?

wszystko jest, i jak bedzi trzeba to sie znajdzie,
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob maja 28, 2005 17:15

Hm, po pierwsze, moje kontakty/ konflikty czy cokolwiek innego z Irafałem nigdy nie miały miejsca, bo ten wątek jest chyba pierwszym, w którym w ogóle dochodzi do jakiejś wymiany zdań między nami. Dlaczego więc Irafał czuje się obrażony moimi pytaniami? Irafał jest tu gospodarzem - rozumiem, ale gospodarz jest w pewien sposób zobowiązany do większej jeszcze uprzejmości i taktu niż goście - ot, taki to jego obowiązek jako gospodarza. Jeśli ktokolwiek z obrońców postawy "mam prawo wypraszać moich gości jak mi się podoba", daje sobie prawo do takiego traktowania PRAWDZIWYCH osób, z którymi się spotyka w PRAWDZIWYM życiu, to pozostaje mi tylko ta ikonka 8O 8O 8O .
Wracając do niefortunnej wypowiedzi Bengali, parę postów dalej Moderator zamknął na jakiś czas wątek, z czego wnioskuję, że go cały czas śledził. Dlaczego mam to zgłaszać, skoro obecny jest na miejscu ktoś, kto jest odpowiedzialny za porządek na forum? Uważam, że zgłosić ten fakt powinnam wtedy, gdy wiem, że Moderatora w tym wątku nie ma i domyślam się, że nie czyta.
W związku z tym czy ktoś (skoro Irafał czuje się moimi pytaniami obrażony) mógłby mi napisać tutaj, na forum, czym ma zajmować się moderator skoro najwyraźniej do jego obowiązków nie należy reagowanie "z urzędu" na treści obraźliwe i wulgarne?

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Sob maja 28, 2005 17:16

ascalithion pisze:Aaaaa... to przepraszam.
Nie przeszło mi przez myśl.

Ps.
BTW
Mam jednakże takie jakieś przeczucie, że źródła (hmmmm...) polityczno-osobiste założenia kościoła przez Heńka od Tudorów znacząco róznią się od korzeni protestantyzmu. W jego działaniu wyraźny jest element prywaty. U źródeł protestantyzmu leżą według mojego najgłębszego przekonania, jestem przekonany, że się ze mną zgodzisz, kwestie wiary i teologii.

Zgadza sie - i ciesze sie, ze to wiesz :D
Niestety, wiekszosc rozciaga opinie tegoz Henka w kwestiach malzenskich na tzw. korzenie protestantyzmu.

Co nie zmienia faktu, ze - jak napisalam od razu - w kontekscie tego watku przyklad jak najbardziej trafiony.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Sob maja 28, 2005 17:17

NattyG pisze:skoro sie wywleka archiwa to warto by było zeby nowi mieli mozliwosc zapoznania sie z postami "tak od lutego" i wyrobienia sobie własnego zdania po ujrzeniu wszystkich wypowiedzi

Natty - masz za wysokie wymagania. :wink: Poza tym przesłanie ostatnich wypowiedzi w tym wątku jest jasne i wyraźne: z adminem się nie dyskutuje. Czy się to komuś podoba, czy nie. A co z tym zrobić, to już indywidualny problem każdego użytkownika.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob maja 28, 2005 17:18

lrafal pisze:

tych w ktorych nakrecalas ludzi do pisania byle czego na forum ? co w efekcie uszkodzilo baze forum, czy moze posty ktorymi za wszelka cene chcieliscie zniszczyc watek kalendarzowy ?

nie przypominam sobie mojej checi zniszczenia watku kalendarzowego
z tego co pamietam probemy z paskami mieli inni a nie ja

nie wiedziałam ze moj jeden ironiczny watek uszkodził bazę forum
ponoc blokowały ja inne watki po 100 stron
ale faktycznie ja sie na tym nie znam wiec .......nie dyskutuje

NattyG

Od: Nie cze 20, 2004 15:20

Post » Sob maja 28, 2005 17:23

Mysia pisze:Irafał jest tu gospodarzem - rozumiem, ale gospodarz jest w pewien sposób zobowiązany do większej jeszcze uprzejmości i taktu niż goście - ot, taki to jego obowiązek jako gospodarza. Jeśli ktokolwiek z obrońców postawy "mam prawo wypraszać moich gości jak mi się podoba", daje sobie prawo do takiego traktowania PRAWDZIWYCH osób, z którymi się spotyka w PRAWDZIWYM życiu, to pozostaje mi tylko ta ikonka 8O 8O 8O

Mysiu, jesli goscie wchodza do mojego domu i ni z gruszki, ni z pietruszki zaczynaja krytykowac wszystko i dyktowac mi, co powinnam zmienic i jak powinnam zyc, zwracam im uwage - a jesli nie skutkuje, wypraszam.
Tak ja to rozumiem.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Sob maja 28, 2005 17:30

lrafal pisze:tak dla wyjasnienia bo Henryk jest tu nowym uzytkownkiem i nie koniecznie wie co sie tu dzialo to:

chodzi o obroncow tego pana http://miau.pl/bonifacy

ale opisy 8O 8O 8O
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Sob maja 28, 2005 17:33

NattyG pisze:
lrafal pisze:

nie przypominam sobie mojej checi zniszczenia watku kalendarzowego
z tego co pamietam probemy z paskami mieli inni a nie ja

nie wiedziałam ze moj jeden ironiczny watek uszkodził bazę forum
ponoc blokowały ja inne watki po 100 stron
ale faktycznie ja sie na tym nie znam wiec .......nie dyskutuje

Natty z tego co pamietam wyjaśnienia Rafała
to nie te wątki blokowały, ale przekopywanie ich (np. Postów) przez rózne osoby wyszukujące w nich jakichśtam wypowiedz i"postowiczów"

to ciągłe wyszukiwanie sprawiło, ze forum sie zapychało
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Sob maja 28, 2005 17:34

Beliowen pisze:Mysiu, jesli goscie wchodza do mojego domu i ni z gruszki, ni z pietruszki zaczynaja krytykowac wszystko i dyktowac mi, co powinnam zmienic i jak powinnam zyc, zwracam im uwage - a jesli nie skutkuje, wypraszam. Tak ja to rozumiem.

Nie przesadzaj, Beliowen. Jeśli rzeczywiście są takie przypadki, takie zachowanie uważałabym za zupełnie zrozumiałe. Ale kilka osób zaprotestowało przeciw nakładaniu, w ich odczuciu, kagańca albo prosiło (bezskutecznie) o odpowiedź na pytania. Ja nie widzę w tym ani krytykowania ani dyktowania.
Natomiait dalsza dyskusja na ten temat wydaje mi się kompletnie bezużyteczna. Wszystko zostało powiedziane bardzo jasno.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob maja 28, 2005 17:36

Beliowen pisze:
Mysia pisze:Irafał jest tu gospodarzem - rozumiem, ale gospodarz jest w pewien sposób zobowiązany do większej jeszcze uprzejmości i taktu niż goście - ot, taki to jego obowiązek jako gospodarza. Jeśli ktokolwiek z obrońców postawy "mam prawo wypraszać moich gości jak mi się podoba", daje sobie prawo do takiego traktowania PRAWDZIWYCH osób, z którymi się spotyka w PRAWDZIWYM życiu, to pozostaje mi tylko ta ikonka 8O 8O 8O

Mysiu, jesli goscie wchodza do mojego domu i ni z gruszki, ni z pietruszki zaczynaja krytykowac wszystko i dyktowac mi, co powinnam zmienic i jak powinnam zyc, zwracam im uwage - a jesli nie skutkuje, wypraszam.
Tak ja to rozumiem.

No dobrze, a powiedz mi wobec tego, w jaki sposób ja naruszyłam zasady dobrego wychowania i zachowania pytając Irafała o to, o co go zapytałam? Zwłaszcza, że wcześniej pytałam o to samo Moderatora i też nie uzyskałam odpowiedzi.

Mysia

Od: Wto lip 06, 2004 20:19

Post » Sob maja 28, 2005 17:40

Lilu pisze:
lrafal pisze:tak dla wyjasnienia bo Henryk jest tu nowym uzytkownkiem i nie koniecznie wie co sie tu dzialo to:

chodzi o obroncow tego pana http://miau.pl/bonifacy

ale opisy 8O 8O 8O

Lilu, były jeszcze "lepsze"
ja je nawet mam
ale nie moge ich upublicznić bo nie umiem tak ładnie wyczyścić wszystkiego naokoło jak Rafał
a nie chce upubliczniac moich kontaktów na gg
czy innych przyległości
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Sob maja 28, 2005 17:40

kilkanascie stron wczesniej napisalem, ze nie bedzie odpowiedzi na to pytanie
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob maja 28, 2005 17:43

kociamatka pisze:Pstryga, przesadzasz i nadinterpretujesz.
Ascalithionie, Eve69, Keti :ok:

Czyli może dojdziemy do czegoś konstruktywnego - jak na przykład guziczek obok postu, po ktorego kliknieciu szedłby monit do Moda, ze w topicu jest cos niezgodnego z regulaminem? :roll:

tak dla guziczka :wink:
Obrazek

Lilu

Od: Śro mar 03, 2004 16:41

Post » Sob maja 28, 2005 17:43

Majorko, Mysiu - lrafal kilkakrotnie w tym watku napisal, ze pytania pozostana bez odpowiedzi.
A jego odpowiedzi bez komentarza.
Tak tez sie pewnie stanie - i nie widze mozliwosci wplyniecia na zmiane tej decyzji.

Nie pozostaje nam, szarym uzytkownikom, nic innego, jak tylko ja uszanowac.
I tu, Majorko, masz racje - dyskusja jest bezcelowa.
Dobrze, ze juz prowadzona w nieco chlodniejszej atmosferze :wink:
abluo ergo sum

Beliowen

[poprzednia][następna]