kocka pisze:Kminek mimo że jednooczek to swietnie poluje ale potem nie wie co z tym zrobić i biegiem do mnie z miaukiem przerazonym A ja albo ratuje robaczki albo urządzamy pogrzeb w kibelku
jak to mimo

no a buraski to jusz fogule som najlepsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocka pisze:Kminek mimo że jednooczek to swietnie poluje ale potem nie wie co z tym zrobić i biegiem do mnie z miaukiem przerazonym A ja albo ratuje robaczki albo urządzamy pogrzeb w kibelku
FElunia pisze:kocka pisze:Kminek mimo że jednooczek to swietnie poluje ale potem nie wie co z tym zrobić i biegiem do mnie z miaukiem przerazonym A ja albo ratuje robaczki albo urządzamy pogrzeb w kibelku
![]()
A widziałaś Jaśniepana od Miłozwierza?
https://www.facebook.com/Milozwierz/pho ... =3&theater
kocka pisze:zaraz tam do Hamerykiwystarczy w pracową dziure wpasc i ciezko z niej wyjsc, no ale probuje
koty pomagaja bo ona na nic nie patrza tylko chca mojej uwagi i nie ma ze czasu malo , Kminek sie kladzie na stopach albo narobi w kuwete i wtedy to na bank sie rusze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Wojtek i 62 gości