Jeżeli potrzebujecie pomocy w ogarnięciu domowego archiwum zdjęć lub chcielibyście sesję foto kotka, pieska lub swoją to czytajcie dalej
Oferuję następujące usługi:
1. Skanowanie kliszy:
Tak pomyślałam, że skoro mam skaner i skanuję swoje negatywy to mogę zeskanować i cudze
Może ktoś chciałby skorzystać? 10 zł za film 36 klatkowy i 8 zł za średni format.
Również skan slajdu - 1 zł/sztukę.
Plus koszty przesyłki zwrotnej.
Skany w dużym formacie. Skanuję profesjonalnym skanerem marki EPSON.
2. Wydruki zdjęć:
a) większe ilości:
Jeżeli zamówicie u mnie zdjęcia to nie zamówicie ich tak jak w labie na automatycznych ustawieniach i korekcjach. Moja usługa różni się tym od labowej, że sama przygotowuję zdjęcia do druku, czyli - każde zdjęcie otwieram, oglądam, oceniam i dostosowuję do wydruku. Na tym etapie nie ma retuszu. Natomiast jest korekcja tonalna o ile jest potrzebna, wyostrzanie dostosowane do wydruku, zmiana rozdzielczości, kadrowanie dostosowane do zdjęcia, a nie automatyczne. W efekcie dostajecie to co jest na zdjęciu tak jak powinno być. Ja nie zmieniam fotografii, nie nadaję im własnego wymyślonego stylu. Po prostu, jeżeli Wam zdjęcia nie wychodzą takie jakbyście chcieli ,to wyślijcie je do mnie, a ja chętnie się nimi zajmę
Pracuję na skalibrowanym, profesjonalnym monitorze matki Eizo i współpracuję z profesjonalnym labem dostępnym tylko dla fotografów. Każde zdjęcie, które wysyłam do labu jest więc przygotowane przeze mnie
Cennik popularnych formatów z moim osobistym przygotowaniem do druku:
10x15 - 0,79 zł/szt
13x18 - 0,99 zł/szt
15x21 - 1,39 zł/szt
Inne formaty tez są dostępne.
Koszty przesyłek (do labu i do klienta) pokrywa kupujący. Cena za przesyłkę od 15,8 zł w zależności od wielkości, ciężkości paczki oraz wyboru przesyłki. Możliwa Poczta Polska, InPost i Paczka w Ruchu.111111
c) pojedyncze nietypowe zlecenia np duży wydruk:
cena ustalana indywidualnie
3. Wywołanie negatywu + skan:
Mogę również wywołać dla Was negatyw. Niestety nie robię tego sama (dla siebie robię
Koszt pojedynczej rolki filmu małoobrazkowego razem ze skanem to 40 zł + przesyłka do Was.
Gdy w zleceniu jest więcej niż jedna rolka to każda kolejna już tylko 20 zł.
Możliwe też wywołanie innego typu filmu, ale cena troszkę będzie się różnić o parę złotych.
Nie ma graniczeń, jeżeli chodzi o wiek kliszy
4. Sesja foto:
10% mojego dochodu z sesji po odliczeniu kosztów chciałabym przeznaczyć dla potrzebujących futerek z forum.
Zajmuję się fotografią
Fotografowałam też 5 własnych kotów i pieski.
Ach i oczywiście ludzi też
Więc, gdyby ktoś chciał sesje to ja jestem chętna
Oferta sesji i wszelkie szczegóły: http://faferek-jaworska.pl/
Moje produkty: zdjęcia w pudełku + pendrive lub płyta cd
Moje zdjęcia docelowo mają zdobić ściany w ramkach i cieszyć oko, dlatego moja fotografia jest minimalistyczna - model jest głównym bohaterem zdjęcia i jest on całkowicie wyeksponowany
Moi dotychczasowi modele
Coco od PixieDixie
Nitka od PixieDixie
Pixie od PixieDixie
Lilo od Dyktatury
Nala od Dyktatury
Fuks od Moli25
Moli od Moli25
Więcej zdjęć tutaj -> http://faferek-jaworska.pl/nasi-mali-przyjaciele/
Działam legalnie. Na wszystkie usługi wystawiam fakturę
Posiadam też studio foto, gdyby ktoś chciał przyjść na sesję foto lub może ktoś potrzebuje zdjęć produktowych to też jestem chętna
Pozdrawiam :*
ps. nie fotografuję ślubów i nie robię zdjęć do dowodów