Atta pisze:A tamten to nie dla Niej, wiec Czarną Sukienkę mozesz dołożyć.

ametyst55 pisze:Rozmawiałam z nim i on twierdził , że wskazaniem do badania były powiększone węzły chłonne chyba brzusznei obecność zarażonej Matyldy. Tak czy owak jeszcze nadalnie wiem co jest z Maksiem bo nie oddzwonił w sprawie wyników biochemii, a w obrazie USG wyszło coś na wątrobie
Atta pisze:ametyst55 pisze:Rozmawiałam z nim i on twierdził , że wskazaniem do badania były powiększone węzły chłonne chyba brzusznei obecność zarażonej Matyldy. Tak czy owak jeszcze nadalnie wiem co jest z Maksiem bo nie oddzwonił w sprawie wyników biochemii, a w obrazie USG wyszło coś na wątrobie
Wiesz, ja mam takie małe zboczenie, po tym ,jak moja znajoma miała w swoim mieście cyrki z dwoma punktami weterynaryjnymi. W jednym, w pewnym momencie, z czym ktoś nie przyszedł, to u kotów robił badanie w kierunku białaczki. U Jej kota wymyślał różności, co wizyta inne badania, poszło kilka stów. Dostawał kot leki,które zaburzały potem wyniki badań. Ale w drugiej lecznicy też kobietka stwierdziła rozliczne problemy u kota. Po czym przyjechała do nas i owszem,kot był chory,ale nasza weterynarz bez badań wstępnie stwierdziła,że to nowotwór. Badania mogły być zrobione dopiero po jakimś czasie od odstawienia leków, żeby prawidłowo odzwierciedlały co się dzieje.
Mam nadzieje,że z Maxem nie jest jeszcze tak źle,żeby nie mógł sobie pożyć z Wami.

, ale cały czas nie mam wyników biochemi 

Atta pisze:Masakra z takim leczeniem

ametyst55 pisze:Rozmawiałam z nim i on twierdził , że wskazaniem do badania były powiększone węzły chłonne chyba brzusznei obecność zarażonej Matyldy. Tak czy owak jeszcze nadal nie wiem co jest z Maksiem bo nie oddzwonił w sprawie wyników biochemii, a w obrazie USG wyszło coś na wątrobie
![]()
edit
W sumie za badanie policzył mi po kosztach więc nie wyszło tak źle ale wg mnie i tak je niepotrzebnie zrobił

bea3 pisze:Przesyłka u mnie, pięknie dziękuję

zbieram kasę na badanie PCR u Matyldy 
Koki-99 pisze:Paczuszka już u mnie, dziękuję

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy![]()
oraz na moje pozostałe bazarkizbieram kasę na badanie PCR u Matyldy
Wszystko po 3 złviewtopic.php?f=20&t=186651
Nowy bazarek "za dyszkę i za piątaka" - dla Matyldyviewtopic.php?f=20&t=186671
Coś na poprawę humoru - dla Matyldyviewtopic.php?f=20&t=186697

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości