moderator

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2005 10:08

NattyG pisze:nie trudno sie domyslec
ja nim z pewnoscia nie jestem :lol: nie obstawiam tez Mysi i Majorki :lol:

Natty, uff, dzięki wielkie za to, że nas nie podejrzewasz :lol: Nie chciałabym być kontem...
lrafal pisze:Moderator to nie osoba a konto na ktore loguja sie rozne osoby w celu moderowania forum.

Ale ja też mam swoje typy :wink:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob maja 28, 2005 10:13

Wojtek pisze:Gdybym był Moderatorem, to wszelkie anonimy pomijałbym pogardliwym milczeniem.

Ale skoro jesteś Wojtkiem, to nie pomijasz anomimów pogardliwym milczeniem :wink:
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Sob maja 28, 2005 10:24

a ja mam pytanie, dlaczego uwazacie, ze cos nie tak jest w ukrywaniu swojej obecności na forum? 8O
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Sob maja 28, 2005 10:24

Majorka pisze:
Wojtek pisze:Gdybym był Moderatorem, to wszelkie anonimy pomijałbym pogardliwym milczeniem.

Ale skoro jesteś Wojtkiem, to nie pomijasz anomimów pogardliwym milczeniem :wink:

:D
Bo nie wiem, jak przekazać swoją opinię bez zabierania głosu w dyskusji :)

Muszę popracować nad telepatią :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob maja 28, 2005 10:25

Keti pisze:a ja mam pytanie, dlaczego uwazacie, ze cos nie tak jest w ukrywaniu swojej obecności na forum? 8O

Ja odbieram to jak podglądanie sąsiadów przez dziurkę od klucza :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob maja 28, 2005 10:31

Majorka pisze:
NattyG pisze:nie trudno sie domyslec
ja nim z pewnoscia nie jestem :lol: nie obstawiam tez Mysi i Majorki :lol:

Natty, uff, dzięki wielkie za to, że nas nie podejrzewasz :lol: Nie chciałabym być kontem...
lrafal pisze:Moderator to nie osoba a konto na ktore loguja sie rozne osoby w celu moderowania forum.

Ale ja też mam swoje typy :wink:

Natty Ty maupo a mnie to podejżewasz żem sie skonciła...? :twisted: :twisted: :twisted:

Uważam ze osoby mające dostęp do ten tajnos agentos konspirantos kontos powinny być znane, a nie że każdy typuje jakieś osoby.

Kurcze jak donosy podpisywane "Życzliwy"...ehhh beznadzieja...

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Sob maja 28, 2005 10:32

Wojtek pisze:Dlaczego "Goście" oburzający się na anonimowość Moderatora, sami występuja anonimowo?

Anonimowość na forum złudnym wrażeniem jest.
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Sob maja 28, 2005 10:33

Wojtek pisze:Bo nie wiem, jak przekazać swoją opinię bez zabierania głosu w dyskusji :)

No to jest raczej trudne. Nawet dla Moderatora :)
Wojtek pisze:
Keti pisze:a ja mam pytanie, dlaczego uwazacie, ze cos nie tak jest w ukrywaniu swojej obecności na forum? 8O

Oh, wszystko jest dla ludzi... :wink:
Obrazek

Majorka

Post » Sob maja 28, 2005 10:36

O czyżby Keti = Moderator? :roll: 8)

Yoasia

Post » Sob maja 28, 2005 10:39

Wojtek pisze:

ee bez przesady, to tak samo jak czytasz cos a sie nie zalogowałeś, bo np. chcesz zobaczyc odpowiedź a nic nie napiszesz bo np. nie masz czasu

w wiekszości wiemy jacy sa użytkownicy na forum i kto ewentualnie może czytać
mi to wszystko jedno czy ja widze, ze ten ktoś sie u góry swieci czy nie
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Post » Sob maja 28, 2005 10:39

Sluchajcie, ale to naprawde jest wygodne - nie wazne, kim jest w danym momencie Moderator, wazne, zeby reagowal w okreslonych sytuacjach.
I konsekwentnie.
A poniewaz nie robi tego na PW, tylko na forum, nie porownywalabym tego do donosow.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob maja 28, 2005 10:42

Beliowen pisze:Sluchajcie, ale to naprawde jest wygodne - nie wazne, kim jest w danym momencie Moderator, wazne, zeby reagowal w okreslonych sytuacjach.
I konsekwentnie.
A poniewaz nie robi tego na PW, tylko na forum, nie porownywalabym tego do donosow.

mi sie tez to podoba
zwłaszcza po tym jak kilka razy niewybrednie potraktowano Estravena upominajecego dyskunatów

Keti

Post » Sob maja 28, 2005 10:42

Beliowen pisze:Sluchajcie, ale to naprawde jest wygodne - nie wazne, kim jest w danym momencie Moderator, wazne, zeby reagowal w okreslonych sytuacjach.
I konsekwentnie.

Reaguje w sytuacjach które sam odbiera jako niewłaściwe...ja chciałabym wiedzieć kto to jest w danym wątku. Odwaga cywilna to ważna sprawa...

Yoasia

Post » Sob maja 28, 2005 10:45

Keti pisze:
Wojtek pisze:

ee bez przesady, to tak samo jak czytasz cos a sie nie zalogowałeś, bo np. chcesz zobaczyc odpowiedź a nic nie napiszesz bo np. nie masz czasu

Skoro "czytanie bez logowania" jet tym samym, co "ukrywanie swojej obecności", to tym bardziej postuluję zlikwidowanie funkcji "Ukryj moją obecność na Forum". Bo po co dwie takie same funkcje? ;) :)
Gość

Post » Sob maja 28, 2005 10:48

Na wiekszosci forow istnieje tak samo skonsturowana instytucja moderatora uniwersalnego i nikt sie o to nie burzy
z jedna wszakze roznica
osoby majace do tego konta dostep sa znane i podane do wiadomosci publicznej
nie chodzi o to zeby dana osoba przedstawiala sie w momencie interwencji
raczej o to, zeby bylo wiadomo, ze jest to osoba z konkretnego grona znanego forumowiczom.
Gość

[poprzednia][następna]