Ashaski pisze:Prosiłem cię Kociamo o cierpliwość i proszę też o nie wyciąganie pochopnych wniosków. Żadne pieniądze na Niunię przez Fundację nie były zbierane, również potwierdzam fakt, że niestety nasza pomoc ograniczyła się tylko do zamieszczenia ogłoszenia na wątku. Nigdy nie uważaliśmy Niuni za "naszą kotkę", po prostu zamieściłem ogłoszenie o niej na naszym wątku i dlatego cytowałem panią Barbarę i Kociamę, aby podkreślić iż to one się nią zajmują.
O jaką cierpliwośc mnie prosiłeś?o czas żbys mógł sobie pomanipulowac tekstem?
Gdy w roku 2010 zapytałam na pw czy reprezentujesz jakąś Fundację nie uzyskałam odpowiedzi ,napisałes tylko że jesteś z Ustronia
poprosiłes mnie o namiary telefoniczne obiecując liczne ofłoszenia dla Niuni,gdy prosiłam o pomoc w transporcie nie uzyskałam już żadnej odpowiedzi,kontakt się urwał
to teraz zapytam tu w wątku
dlaczego pierwotnie wątek został założony przez Ciebie jako prywatną Osobę a potem zmienił sie na Fundacyjny?
Dlaczego napisałeś w pierwszym poście że Fundacja prosi o wsparcie finansowe bo podopiecznych coraz więcej a konto bliskie zeru?
jak maja to uzytkownicy tego forum rozumieć?widzą Koty w tym wątku to myslą że to Wasi podopieczni tak?
zresztą było napisane jest zacytowana pierwsza strona zanim zdązyłeś poczarowac i zmienic na szybciutko tekst nawet dwa razy bo teraz widzę że wszystkie Koty moga liczyć na waszą pomoc,zakoduję to sobie
Myślę też że należą się jakies wyjasnienia konkretne co spowodowało że nie odpisałeś Pani Basi na maila ,nie powiadomiłeś ani tez nie zapytałes o zgodę na umieszczenie treści maila na forum publicznym ,zdjęc oraz jej nr telefonu który na szczeście potem usunąłeś
można tez było podac zaraz konkrętną informację że Kotka Niunia nie jest podopieczną Fundacji a ogłoszenie zostało umieszczone grzecznościowo po uzyskaniu zgody Pani Barbary
Bo cytowanie jej maila i moich wpisów nijak nie podkreśla tego że Kotka nie była podopieczną Fundacji
Mozna było różniez wyrażnie napisac że dom tymczasowy Kotki nie jest domem tymczasowym z którym Fundacja podpisała jakąkolwiek umowę