Moderator: Moderatorzy
wtenczas pisze:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1768436589900674&id=100002030517628
Mam nadzieję, że nie będziesz miała miała tej reklamy za złe. Jestem zachwycona!
aga66 pisze:Iza, nie wiem co napisać ponieważ nie jestem miłośniczką aktów ale ten zachwyca niedopowiedzeniem. Bardzo mi się podoba jego nieoczywistość. Super....
jozefina1970 pisze:"Lęk pierwotny"! Piękny!
Iza, potem się rozpiszę. trudno mi tak na szybko powiedzieć coś więcej, nie pamiętam tytułów. Mój ulubiony Beksińskiego to "Ogniska na kominach". Lubię bardzo taką kapliczkę, ze ścianami nie do końca zgrywającymi się, księżycem chyba, kolory dosyć nietypowe, łagodne, potem wstawię linka. ja w ogóle mam hopla na punkcie domów, lubię też dlatego obrazy z domami![]()
Czekam na morze!
aga66 pisze:Izuniu mąż zdecydował sie na Ptaszydło, także proszę pakować! Adres masz, tylko ile przesyłka?
Za dnia zrobię zdjęcie Szamanki 1 i Ci wyślę to wychodząc naprzeciw oczekiwaniom wstaw na swój watek, ok?
iza71koty pisze:jozefina1970 pisze:"Lęk pierwotny"! Piękny!
Iza, potem się rozpiszę. trudno mi tak na szybko powiedzieć coś więcej, nie pamiętam tytułów. Mój ulubiony Beksińskiego to "Ogniska na kominach". Lubię bardzo taką kapliczkę, ze ścianami nie do końca zgrywającymi się, księżycem chyba, kolory dosyć nietypowe, łagodne, potem wstawię linka. ja w ogóle mam hopla na punkcie domów, lubię też dlatego obrazy z domami![]()
Czekam na morze!
W trakcie malowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości