Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga.ta pisze:Fajno
....
Oglądałam dziś pojemniki zamykane na proszek - ze 2-3 kg chrupek wejdą - wziąć dwa? Czy to musi mieć jakiś atest że do żywności? Dwa by niespełna 20 zł wyniosły, więc niewiele więcej niż wysyłka. Tylko potrzebuję info czy to się nadaje.
Arcana pisze:Sz. Kocie, niektóre ogłoszenia warto edytować, np. przerzucić Karola na Warszawę, dopisać, ze jest w DT w Wawie i można poznać osobiście. Kropce też podobnie edytuję ogłoszenia, Kokosa przerabiam na Tobiego, bo opis pasuje do obu, Macho można przerobić na KarolkaNajbardziej brakuje dobrych zdjęć.
Joka2011 pisze:Diabełek Rubi zasikał swojemu nowemu panu kapcie... a potem przyszedł się tulić i łasić i wszystko zostało przebaczone bez słowa. Biega, lata, skacze, zwiedza, patrzy przez okna, trochę zjadł i w nowy wyciągnął Ananaska spod łóżka i do 6 rano pokazywał to co już poznał. Diabełek czuje się jakby tam mieszkał od maleńkości, Ananas potrzebuje więcej czasu.
Karol wspaniały, wielki kocur. Mega przerażony. spędził kilka godzin skulony pod tym biurkiem, ale późnym wieczorem zaczełam go głaskać, wzięlam go na kolana i tak usneliśmy w łóżku. Moja córka zachwycona nowym koteczkiem, choć stwierdziła, że jest WIELKI. Cała noc spędził w łóżku pod kołdrą tuląc się do nas jak największą powierzchnią ciałka, wcale nie takiego małego. Z racji konieczności pościelenia kanapy Karolek znalazł się w kuchni, gdzie płasko przy ziemi przepełznął prawie nie odrywając brzucha od podłogi do kryjówki pod suedziskiem. Trochę mokrego zjadł na pewno, ale raczej niewiele (reśztę wylizały Murzyn do spółki z McGonagall), teraz podsunę mu jakieś chrupki
Szalony Kot pisze:Ja tam cały czas coś zmieniamteraz najbardziej się bałam, że mi czy Tobie odrzucą z powodu dublowania się na miasto.
Oooo a może na Łódź przerzucę? Katowice? Gdzie nas jeszcze nie ma?
Baltimoore pisze:Ogłaszać Krola ogłaszać. Im szybciej znajdzie dom tym da niego lepiej.
Można w tytule ogłoszenia dać "Karol WIELKI szuka domu"
Baltimoore pisze:Ogłaszać Krola ogłaszać. Im szybciej znajdzie dom tym da niego lepiej.
Można w tytule ogłoszenia dać "Karol WIELKI szuka domu"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek i 123 gości