Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tabo10 pisze:Isabell36Tobie także dziękuję pięknie za transport do blabla.
egwusia pisze:Nieomylna tabo10 i tak nigdy nie zrozumie, że nieustannie krytykując i OBRAŻAJAC każdego kto nie tańczy wg jej melodii , odstrasza ludzi od wszelkiej OBECNOŚCI blisko niej. I kotów pod jej "opieką".
W związku z powyższym nieustannie podziwiam też Madie
tabo10 pisze:egwusia pisze:Nieomylna tabo10 i tak nigdy nie zrozumie, że nieustannie krytykując i OBRAŻAJAC każdego kto nie tańczy wg jej melodii , odstrasza ludzi od wszelkiej OBECNOŚCI blisko niej. I kotów pod jej "opieką".
W związku z powyższym nieustannie podziwiam też Madie
A czy możesz mi napisać jak można by Ciebie skutecznie odstraszyć?
Bo to już kolejny wątek, w którym nic nie pomagasz,a jedynie jątrzysz?
Chodzisz za mną po różnych wątkach i punktujesz mój każdy ruch,sama nic pożytecznego dla tych kotów nie robiąc. Wątek jest od roku.
Dałaś tymczas jakiemuś kotu stąd? Zawiozłaś do weta? Wspomogłaś karmą lub opłaciłaś leczenie chorym,które stamtąd zabrałam? Zrobiłaś choć jedną kroplówkę nerkowemu zabranemu stamtąd ,któremu ja robię te kroplówki od roku? Odebrałaś choć raz jego wyniki i płakałaś jak ja,bo powoli odchodzi? Umierałaś jak ja z nerwów ,gdy zabrany stamtąd w ciężkim stanie Kapitan miał zapaść przy sanacji? Znalazłaś choć jednemu dom? Wsparłaś jedną rozmową starego karmiciela ,ktory walczy o życie tamtych kotów każdego dnia?Wysłuchiwałaś jak kolejne są zagryzane,rozjeżdżane samochodem i wieszane na drzewach? Ile opłaciłaś paczek z polarem na zimę dla trzebiatowskich kotów? Ile budek styropianowych im wysłałaś? Pojechałaś 600km,by wyrwać choć jednego stamtąd? Byłaś kiedyś głodna,bo zamiast obiadu musiałaś kupić kotom leki?
NIE.
Więc otwórz sobie kolejną paczkę chipsów i czytaj ten wątek w milczeniu ,a nie nic nie wnoszącej krytyce. Albo wstawiaj dalej emotki kciuków i uśmiechnietych minek na innych wątkach oraz odwiedzaj te,na których jesteś najlepsza ,czyli "Gra w skojarzenia" i "Co dziś zjemy na obiad".Gwarantuję Ci,że tam mnie nie znajdziesz. Bo ja mam co robić. A nie tracić czas na boksowanie się z Tobą.
Nie pomagasz,to chociaż bądź tak miła i nie utrudniaj!!!
A skoro dziwi Cię jak inni mnie znoszą,to wyobraź sobie,że jest jeszcze kilka osób na tym forum, dla których liczy się głównie dobro kotów, a nie co i w jaki sposób ja powiedziałam. Bo oni wiedzą,że ja walczę o koty.Nawet jeśli czasem w kontrowersyjny dla niektórych sposób. Każdym możliwym sposobem. I oni walczą ze mną! Robiąc ogłoszenia, profesjonalne zdjęcia,dając kasę,podwózkę,tymczas,dobre słowo. Bo wiedzą,w przeciwieństwie do Ciebie,że to nie są moje koty i moje fanaberie,a realne potrzeby kotów,które akurat ja gdzieś tam w Polsce wypatrzyłam... A na tym forum niekiedy krzyczę z bezsilności w ich imieniu!
Drugi i ostatni raz tracę swój cenny czas kosztem dania go kotom i swemu psu,by Ci to wytłumaczyć. I tłumaczę też podobnym Tobie.
Na wątku jasdor najwyraźniej nie zdołałaś pojąć,a ja nie rozwlekałam tematu,by nie zaśmiecać. U siebie mogę,więc uprzedzam jawnie :kolejną napaść na mnie zgłoszę do moderacji, może ona zdoła lepiej Ci wytłumaczyć co i kto jest istotą tego forum.
Nie prywatne animozje,nie moja osoba,a DOBRO KOTÓW. Bądź uprzejma zapamiętać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości