Ja bym prosil o paczke o 10 parametrach. Ja srednio robie 4 badania w miesiacu a nieraz bym czesciej robil ale nie zawsze moge zaniesc do badania bo pracuje a tak mialbym czesciej wglad w stan pecherza moczowego. Jesli moge doradzic to polecam 10 parametrowe bo zdaza sie i tak mialem u Krawatki ze wszystkie parametry w moczu miala w normie a leukocyty byly bardzo duze i badanie krwi potwierdzilo stan zapalny.
Masz racje Beliowen , Twoje mysli sciagnely mnie do Twojego watku. Wczoraj bylem w necie tylko z rana a dzisiaj jak wszedlem i zobaczylem Twoj watek to sie ucieszylem. Dzieki za pamiec.
witajcie oho widzę, że paski biją rekordy popularności doczytałam, że niektórzy chcą je zakupić na spółke, ta wersja raczej nie ma szans...
paski sa w specjalnym szczelnym pojemniku z nadrukiem wyników, w środku znajduje sie woreczek z czyms tam co je dodatkowo chroni
obawiam sie, ze użyteczność pasków przechowywanych poza pojemnikiem bedzie żadna
pozdrawiam
witajcie oho widzę, że paski biją rekordy popularności doczytałam, że niektórzy chcą je zakupić na spółke, ta wersja raczej nie ma szans...
paski sa w specjalnym szczelnym pojemniku z nadrukiem wyników, w środku znajduje sie woreczek z czyms tam co je dodatkowo chroni
obawiam sie, ze użyteczność pasków przechowywanych poza pojemnikiem bedzie żadna
pozdrawiam