MB&Ofelia pisze:Uda się jak mi konkurencja nie wyzbiera
Konkurencja przestraszy się pogody
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Uda się jak mi konkurencja nie wyzbiera
Hannah12 pisze:Książka była w skrzynce, tak mi donoszą dobrze poinformowanie źródła.
Chikita pisze:Jeśli, któraś z Was ma bzika na punkcie toreb ekologicznych to w Biedrze są kocie lniane, ale dość sporych rozmiarów za 6,00 zł bez grosika.
MaryLux pisze:omijam biedrę szerokim łukiem
MaryLux pisze:omijam biedrę szerokim łukiem
Chikita pisze:A ja w bliskim pobliżu nie mam innego sklepu niż Biedra i nie mam wyjścia
Chikita pisze:Najbliższy lewiatan jakieś pół kilometra, ale ubogi bardzo i piekielnie drogi.
Chikita pisze:Zazdroszczę... Te pół kilometra jestem w stanie przejść tylko po to, bo obok Lewiatana jest mój warzywniaczek z Panem Krzysztofem na czele. Zaopatruję się u niego od 5 lat i nawet po przeprowadzce do niego chodzę. Nie mam zaufania do warzyw i owoców z dyskontów.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Uda się jak mi konkurencja nie wyzbiera
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Uda się jak mi konkurencja nie wyzbiera
Konkurencja faktycznie przestraszyła się pogody. No bo kto przy zdrowych zmysłach wybiera się na jeżyny skoro od rana zanosi się na deszcz.
PS. Ja nie jestem przy zdrowych zmysłachZmokłam, ale przynajmniej mam jeżynki
mir.ka pisze:mały stragan, warzywniak też mam niedaleko, ale jest czynny tylko od późnej wiosny do wczesnej jesieni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka i 66 gości