Uwaga! Klikając w obraz można go powiększyć.
Kołyska. Obraz inspirowany twórczością Beksińskiego, namalowałam go w zeszłym roku. Oprawiony w ramkę i gotowy do powieszenia. Chciałam go sobie zostawić, jednak w tym roku postanowiłam go sprzedać. Wymiary wraz z ramką 66,5x 51,5cm. Obraz osadzony w szerokiej ramie, na głebokości 2cm.
Cena w Opcji Kup Teraz 150 zł, plus koszt wysyłki.Sprzedany.Kupiła
aga66
Jeździec apokalipsy. Obraz, który oferuję na sprzedaż ma wymiary 40x 40cm. Zamalowane boki i jest gotowy do powieszenia. W zeszłym roku próbowałam pracować nad tym pomysłem, jednak nie udało mi się osiągnąć zamierzonego celu. W tym roku ponownie podjęłam wyzwanie i oto efekt:
Cena w Opcji Kup Teraz 130 zł, plus koszt wysyłki.Sprzedany.Kupiła
aga66
Słoneczniki. Obraz 40x 40cm. Gotowy do powieszenia, bez ramki, boki zamalowane.
Cena w Opcji Kup Teraz 100 zł, plus koszt wysyłki.Sprzedany.Kupiła
aga66
Dmuchawce. Obraz inspirowany tematyką ubiegłego lata.Wtedy też powstały pierwsze moje Dmuchawce.Tym razem obraz nie jest wykonany na płótnie ale płycie.Zatem faktura obrazu trochę inna.Ramka wymagała drobnej naprawy ,więc nie jest taka super- ale jeśli Ktoś chciałby nabyć ten obraz dla Siebie albo chciałby abym mu namalowała taki sam na płótnie w formacie 40 na 40 plus zamalowane boki obrazu to zapraszam do złożenia zamówienia.
Jeśli Ktoś miałby ochotę nabyć konkretnie ten o sporym wymiarze 98cm na 62 cm wraz z ramą w tym szerokość ramy 6 cm to służę.
Cena w Opcji Kup Teraz 150 zł, plus koszt wysyłki.
Sprzedany.Kupiła
aga66