Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty s.76

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 02, 2018 18:38 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Ziemosław pisze:Dziękuję dziewczyny, jesteście przekochane :1luvu:

Dzisiaj mam w planie zacząć od szkolenia BHP, a potem nie wiem. Będę zdawać relacje :)

jak po drugim dniu?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw sie 02, 2018 21:28 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Zdaję pełen raport :)

W pracy mieliśmy głównie instalację komputerów, więc czekając rozmawialiśmy sobie w swoim nowoprzyjętym gronie - trochę o pracy, o pierdołach, o naszych doświadczeniach i oczekiwaniach. Nie wiedzieć czemu, nikt oprócz mnie nie wziął nic do jedzenia, więc wywołałam zazdrość pojemniczkiem mozarelli z pomidorem :)

Potem menadżerki opowiedziały nam o firmie oraz dziale, do jakiego trafiliśmy. Dzieli się on na 4 zespoły, do których zostaniemy przydzieleni jutro. Będziemy mieli też szkolenia zapoznawcze na temat każdego zespołu.

Po pracy udaliśmy się do korony, gdyż ponieważ czułam przemożną potrzebę zakupu spodni odpowiednich na te temperatury, toteż udałam się do jednego z moich ulubionych sklepów, czyli Orsaya. Trafiłam na mega wyprzedaż, gdyż udało mi się dorwać: bluzkę za 7 zł, 2 koszule w cenie 75 zł razem, ogromną torbę za 45 zł, spódnicę za 60 i rzeczone spodnie. Co prawda nie są lniane, jakie chciałam, ale 90% bawełny z domieszką elastanu, więc gitara.

A o zakupach... budowa :) otynkowane zostały już wszystkie pomieszczenia górne i dolne poza samym wejściem. Resztę niech opowiedzą materiały źródłowe :mrgreen:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw sie 02, 2018 21:53 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Super. Też chcę lekkie spodnie. Z moimi spodniami to jest skomplikowane.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw sie 02, 2018 22:00 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

To tak jak u mnie z butami :) tak mnie cholery dzisiaj obtarły, że znowu mam stopę w plasterkach. Ale jutro idę z klapkach (pełnych), więc mam nadzieję nie naruszyć korporacyjnych zasad dot. ubioru :D

Ziemosław

Post » Pt sie 03, 2018 7:17 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Ziemosław pisze:To tak jak u mnie z butami :) tak mnie cholery dzisiaj obtarły, że znowu mam stopę w plasterkach. Ale jutro idę z klapkach (pełnych), więc mam nadzieję nie naruszyć korporacyjnych zasad dot. ubioru :D

jakie to sa pełne klapki? 8O
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt sie 03, 2018 8:50 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

mir.ka pisze:
Ziemosław pisze:To tak jak u mnie z butami :) tak mnie cholery dzisiaj obtarły, że znowu mam stopę w plasterkach. Ale jutro idę z klapkach (pełnych), więc mam nadzieję nie naruszyć korporacyjnych zasad dot. ubioru :D

Zakryte z przodu :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt sie 03, 2018 10:02 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:

Zakryte z przodu :D

acha, nie wiedziałam
Obrazek

mir.ka

Post » Pt sie 03, 2018 11:22 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

No to prezentuję na zdjęciu nr 1 klapki niepełne - takich nie wolno. Na 2 pełne, jakie można nosić :)

ObrazekObrazek

Ziemosław

Post » Pt sie 03, 2018 12:44 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

a czyli nie zakryte całkiem 8O
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt sie 03, 2018 20:11 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Ojej!! Jaki wirtualny spacer po domku. I jakie widoki piękne za oknem, jak cudownie będzie tam :1luvu: :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sie 03, 2018 20:33 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Raport z dnia 2:
Szkolenia, już takie bardziej konkretne z zakresu pracy poszczególnych zespołów. Ja trafiłam do takiego, który zajmuje się automatycznym ładowaniem danych z kilku różnych systemów tak, aby inne zespoły mogły na tych danych pracować.

Budynek bardzo ładny. Codziennie do biura dostarczane są różne kanapki, owoce i warzywka. Automaty z kawą darmowe, w każdej kuchni automat ze słodyczami (płatne ale ceny do przyjęcia). Bardzo ładne toalety. Biurka na razie nie opisuję bo powiedziano nam że prawdopodobnie w poniedziałek będziemy się przesiadać, mam nadzieję że trafi mi się takie z regulowaną wysokością.

Ziemosław

Post » Pt sie 03, 2018 22:58 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Dress code... rozumiem, że nie nosi się krótkich majtek i dekoltów do pasa, ale żeby sandałki przeszkadzały to tylko trochę rozumiem. Te różowe z Areny nikomu nie szkodzą :(
a te drugie są brzydkie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sie 05, 2018 15:09 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

Zasady to zasady :)
Teoretycznie to bluzki na ramiączkach też są zabronione...

Gorąco, rozpływamy się.

Ziemosław

Post » Nie sie 05, 2018 19:48 Re: Chesterek [*], Perełeczka, Scooby i Franklin cz.2, foty

W mojej pracy też niby dress code (urząd jak by nie patrzeć) ale rozwiązuję to w ten sposób że do pracy idę w sandałkach a w pracy mam buty na zmianę :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]