Drops.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2018 21:22 Re: Drops.

Biedna Choko :placz: , biedna chikita :placz: .
Dwie łamagi, połamańce.
Jak się czujecie?
Chiko - pokaż drapak!!!
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw sie 02, 2018 18:51 Re: Drops.

Ja to się ogólnie dobrze czuję. Wczoraj trochę kulałam i Duża chciała mnie do veta zabrać, ale mi przeszło i już nie kulam.
Duża to jak zombi wygląda i jej vet dał jej zwolnienie i poszła na jakieś napromieniowanie (Duża- rtg) tego kręgosłupa, bo jej vet mówił, że połamany może być 8O
Duża powiedziała, że nie jest i, że zostanie parę dni ze mną w domku, bo boli jak cholera !!! i w delegacyję nie pojedzie !!!

A drapak to Duża mi taki kupiła. Trochę niestabilny, ale Duża coś wykombinuje.
Powiedziała tylko, że mam go szanować i nie latać na nim żeby znowu coś nie trzasło.

Obrazek

Chiko

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw sie 02, 2018 19:40 Re: Drops.

Dropsie, Maćku czy już się pobawiłiście z nowakami? :wink:

ani_

Od: Pt sie 30, 2013 21:22

Post » Czw sie 02, 2018 20:22 Re: Drops.

Czesc Dropsiku :) baranki dla nowakow i Macka :)
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Czw sie 02, 2018 21:08 Re: Drops.

Chikita pisze:Ja to się ogólnie dobrze czuję. Wczoraj trochę kulałam i Duża chciała mnie do veta zabrać, ale mi przeszło i już nie kulam.
Duża to jak zombi wygląda i jej vet dał jej zwolnienie i poszła na jakieś napromieniowanie (Duża- rtg) tego kręgosłupa, bo jej vet mówił, że połamany może być 8O
Duża powiedziała, że nie jest i, że zostanie parę dni ze mną w domku, bo boli jak cholera !!! i w delegacyję nie pojedzie !!!

Powiedziała tylko, że mam go szanować i nie latać na nim żeby znowu coś nie trzasło.

Obrazek

Chiko

Biedna Duża

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 03, 2018 12:34 Re: Drops.

MaryLux pisze:
Chikita pisze:Ja to się ogólnie dobrze czuję. Wczoraj trochę kulałam i Duża chciała mnie do veta zabrać, ale mi przeszło i już nie kulam.

Obrazek

Chiko

Biedna Duża

Nie żałuj jej, bo będzie żyć. Już zdążyła nawrzeszczeć na mnie.
Dropsie jak Twoje przybłędy ? Żyją jeszcze ?
Chiko

Chikita

Post » Pt sie 03, 2018 12:45 Re: Drops.

Nooo, długo zwlekałem z odpowiedzią, bo jednak żal Chikity, ale jak nawrzeszczała na Ciebie to basta!!!. Powiem brutalnie! Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!!!. Dobrze, że jest w domku, dogląda Chikusię, i nie znika na kilkanaście godzin :mrgreen:
Chiko, czemu Ty się do nas zadem wystawiłaś? Drapak ekstra, Twoja Dupcia też ekstra, ale daj się podziwiać z przodka!!!.
Drapak faktycznie mi się podoba. Szkoda, że duża nie da się przekonać do takowego zakupu :cry:
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Pt sie 03, 2018 12:50 Re: Drops.

ani_ pisze:Dropsie, Maćku czy już się pobawiłiście z nowakami? :wink:

Och, A_ni, ach, A_ni :201435 . Makabra.
Mumin na nas warczy!!! Może broni Amorkę?
Do pobawienia się razem to jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie!
Warczy trochę łagodniej niż każdego, poprzedniego dnia, więc jest nadzieja, że Maciek się będzie nimi zajmował a JA BĘDĘ MIAŁ SPOKÓJ !!!
O tym marzę.
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Pt sie 03, 2018 12:56 Re: Drops.

Drapak niestety, ale kiepski jakościowo. Płyta wiórowa i tektura, sznurek jak nitka- cieniutki i kiepsko opleciony. Najniższa półka się wygina jak moja usiądzie i aż z ciekawości wczoraj patrzyłam czy nie trzaśnie. Nie trzasło, jeszcze.
W Telekarmie znalazłam najtaniej, bo za 165,00 zł. W innych sklepach koszty były w granicach 200,00 zł.

Chikita

Post » Pt sie 03, 2018 12:58 Re: Drops.

Kureczko, kochana! Pamiętasz o biednym Dropsie :(
Z nowakami, jak na razie, ustalamy warunki czynszu!!!. (a że warczą na mnie i Maćka to czynsz będzie wyższy). Niech nie myślą, że będą tylko jeść i spać. Nie ma mowy!!! Ustalamy ilość dzienną baranków, mizianków itd. itp.
Negocjacje są w toku.
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Pt sie 03, 2018 13:04 Re: Drops.

Chikita pisze:Drapak niestety, ale kiepski jakościowo. Płyta wiórowa i tektura, sznurek jak nitka- cieniutki i kiepsko opleciony. Najniższa półka się wygina jak moja usiądzie i aż z ciekawości wczoraj patrzyłam czy nie trzaśnie. Nie trzasło, jeszcze.
W Telekarmie znalazłam najtaniej, bo za 165,00 zł. W innych sklepach koszty były w granicach 200,00 zł.

Chikita, wstydź się. Takie fajne samoróbki można zrobić a kaskę przeznaczyć na smaczki!!!
Ja już moją dużą wyedukowałem!!!. Kolej na Ciebie???!!! Ze zdjęcia to drapak fajny. Tylko jakość nie ta?
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Pt sie 03, 2018 14:33 Re: Drops.

No ja wiem i Duża wie, bo ona mi robi przeważnie, ale teraz to czegoś na szybko potrzebowałyśmy abym miała łatwy dostęp na swoją półeczkę balkonową. No i materiały wszystkie zużyła i nie miała z czego.
Temu kupiła.
Duża mówi, że gdyby czegoś na już nie potrzebowała to w życiu by tyle piniendzy nie zapłaciła, bo nie wart tyle. Duża mówi, że trzaśnie, że niby za delikatny dla mnie.
Chiko

Chikita

Post » Sob sie 04, 2018 7:41 Re: Drops.

Ale samorobke to trzeba umic zrobic
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob sie 04, 2018 12:56 Re: Drops.

kwiryna pisze:Ale samorobke to trzeba umic zrobic

Wszystko trzeba umić

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 04, 2018 15:31 Re: Drops.

MaryLux pisze:
kwiryna pisze:Ale samorobke to trzeba umic zrobic

Wszystko trzeba umić

Wszystkiego się można nauczyć.

Chikita

[poprzednia][następna]