InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 27, 2018 19:11 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:
MB&Ofelia pisze:Miau. U nas nie ma deszczyka. Parówkuję się we własmnym futerku. Duzia ino zdejmuje z się futerka, a ja mojego nie mogę :cry: I jeście Duzia zamkła bałkonu bo mówi że Ofelku rozbrabiała okropecznie.
Mała Ciorna Carmen

Ofelku narozbrabiała? Nie wierzę! To Ty albo - jeszcze pewniej - sama Duża!

Lusia. Ja nie rozbrabiam bo jezdę grzeczmną kotku. A Ofelku robia co che bo miauczy że jezd książniczką i dlatemu może robiać co chce. Ino że Duzia nie lubia jak Ofelku robia co chce i mówi że Ofelku rozbrabia.
I jeście półeczku z ksiąszkami Duziej rozbrabia bo dzisiaj se spadła z ksiąszkami razem.
Mała Ciorna Carmen

To wszystko wina Dużej!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lip 28, 2018 15:11 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Witaj Lusiu i Maryś jej mamusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob lip 28, 2018 15:20 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

ula-misia pisze:Witaj Lusiu i Maryś jej mamusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mamunia zastępcza

MaryLux

Post » Sob lip 28, 2018 15:24 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Lusia. Wieś co? Ofelku była dziś u Doctorro! I dostała różowną skarpetku! Chociasz wcale a wcale nie była grzeczmna 8O Wię bo Duzia mówiła że Ofelku tak dzikowała że dostała gupiego jasia. Nie wię co to ale nic dobrego bo Ofelku dziwmnie tupta i przypusiuje... Bojam się troszku :strach:
Mała Ciorna Carmen
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lip 28, 2018 18:42 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MB&Ofelia pisze:Lusia. Wieś co? Ofelku była dziś u Doctorro! I dostała różowną skarpetku! Chociasz wcale a wcale nie była grzeczmna 8O Wię bo Duzia mówiła że Ofelku tak dzikowała że dostała gupiego jasia. Nie wię co to ale nic dobrego bo Ofelku dziwmnie tupta i przypusiuje... Bojam się troszku :strach:
Mała Ciorna Carmen

A po co Ofelku ta szkarpetku?
Nie bójkaj, Ofelku za niedługo zacznie tuptać normalnie

MaryLux

Post » Sob lip 28, 2018 21:46 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MB&Ofelia pisze:Lusia. Wieś co? Ofelku była dziś u Doctorro! I dostała różowną skarpetku! Chociasz wcale a wcale nie była grzeczmna 8O Wię bo Duzia mówiła że Ofelku tak dzikowała że dostała gupiego jasia. Nie wię co to ale nic dobrego bo Ofelku dziwmnie tupta i przypusiuje... Bojam się troszku :strach:
Mała Ciorna Carmen

Mała Ciorna jak chcesz to moja Duża może zrobić Tobie taką skarpetkę, ale ja mam zieloną w takie wzorki jakbym łapki odbiła.
Ładna jest. Jak ją zdejmiesz to ona się tak zmniejsza i fajnie się za nią biega.
Chiko

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Sob lip 28, 2018 21:48 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:
Mała Ciorna Carmen

Mała Ciorna jak chcesz to moja Duża może zrobić Tobie taką skarpetkę, ale ja mam zieloną w takie wzorki jakbym łapki odbiła.
Ładna jest. Jak ją zdejmiesz to ona się tak zmniejsza i fajnie się za nią biega.
Chiko

A jak to wygląda?
Lusia

MaryLux

Post » Nie lip 29, 2018 10:10 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MaryLux pisze:

Mamunia zastępcza

:ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :piwa:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie lip 29, 2018 12:07 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

ula-misia pisze:
MaryLux pisze:

Mamunia zastępcza

:ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :piwa:

:oops: :oops: :oops:

MaryLux

Post » Nie lip 29, 2018 12:13 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

MaryLux pisze:
Chikita pisze:
Mała Ciorna Carmen

Chiko

A jak to wygląda?
Lusia

Duża mi nigdy zdjęcia nie zrobiła, ale potrafi zrobić skarpetkę na dwa sposoby. Jedna to taka mini skarpetka wiązana na około, a druga to taka, że Duża dodatkowo zawija mi stópkę i trochę łapki. Kiedyś mi taką zrobiła jak wspięłam się na choinkę i stópkę trochę skaleczyłam i mówiła, że trzeba, bo łapkę obetną 8O .
Jakaś jej koleżanka powiedziała, że to nie skarpetka, a bucik cokolwiek to jest.
Moja Duża pomysłowa więc zrobi taką jaką będziesz chciała.
Chiko

Chikita

Post » Nie lip 29, 2018 12:16 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:
MaryLux pisze:
Chikita pisze:
Mała Ciorna Carmen

Chiko

A jak to wygląda?
Lusia

Duża mi nigdy zdjęcia nie zrobiła, ale potrafi zrobić skarpetkę na dwa sposoby. Jedna to taka mini skarpetka wiązana na około, a druga to taka, że Duża dodatkowo zawija mi stópkę i trochę łapki. Kiedyś mi taką zrobiła jak wspięłam się na choinkę i stópkę trochę skaleczyłam i mówiła, że trzeba, bo łapkę obetną 8O .
Jakaś jej koleżanka powiedziała, że to nie skarpetka, a bucik cokolwiek to jest.
Chiko

Chikita - ty się nie chwal tylko foty wrzuć. No!!!
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie lip 29, 2018 12:23 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę 8)

Chikita

Post » Nie lip 29, 2018 12:25 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:Dropsie, ja się nie chwalę tylko się dzielę 8)

Fajnie! Foty ze życzę. Może duża plagiat popełni w razie potrzeby?
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie lip 29, 2018 12:25 Re: InkaPigulinka (*) 53, Mania [*] Lusia na DT

Chikita pisze:
MaryLux pisze:
Chikita pisze:
Mała Ciorna Carmen

Chiko

A jak to wygląda?
Lusia

Chiko

Czyli jesteś kotką w butku?

MaryLux

[poprzednia][następna]