kwiryna pisze:Dropsiku chyba ktos do Ciebie sie wprowadza??
Ach Ty Kureczko detektywie! Skąd wiesz?
Może to prawda?
Drops.
Moderator: Estraven
kwiryna pisze:Dropsiku chyba ktos do Ciebie sie wprowadza??
ewkkrem pisze:kwiryna pisze:Dropsiku chyba ktos do Ciebie sie wprowadza??
Ach Ty Kureczko detektywie! Skąd wiesz?
Może to prawda?
Drops.
Fleur pisze:ponieważ sytuacja jest trudna, zdecydowałyśmy się wykorzystać ofertę ewkkrem i wysłać duet do Niej, do Włocławka. cały czas intensywnie będziemy szukać domu docelowego...
tylko kotów szkoda, miały krótko trochę szczęścia, a teraz znowu szarpanieewar pisze:A co się stało?
moim zdaniem koty w ogóle nie powinny trafić do tego Pana. to na pewno człowiek o dobrym sercu, kierowany szlachetnymi pobudkami, ale kompletnie niedoświadczony, niekociarz, nieprzygotowany. dobre serce nie wystarczy niestety. dzikawe, straumatyzowane koty to coś, co go przerosło.

Podobno kocich ogonków nigdy dość, będę trzymać kciuki. 
ewkkrem pisze:Na Miau nic się nie ukryje![]()
Tak, tak. Już po pierwszych ustaleniach. Jak nic się nie zmieni to w niedzielę przeżyjemy rewolucję. Zakochane koty, Drops, Maciek i ja. Poprosimy (cała piąteczka) o kciuki.
Ewkkrem.

ani_ pisze:Czekamy niecierpliwie na niedzielę, na pierwsze wpisy. Będzie się działo. .
ewkkrem pisze:ani_ pisze:Czekamy niecierpliwie na niedzielę, na pierwsze wpisy. Będzie się działo. .
Oj będzie!!! Boję się i nie mogę się doczekać. Ani_ , co słychać u Lukrecji? Masz jakieś wieści?
Ewkkrem i Drops i Maciek.
PS. Może niedługo będzie i Amorka i Mumin![]()
Kciuki za zakochaną parę poproszę!!!!!!!!!!!!!

MaryLux pisze:![]()
![]()
ani_ pisze:Nie wiem co u Lukrecji, pomęczę kocią mamę jak wróci. Na pewno do tego czasu wyrośnie na piękną kocicę.
Ciesze się,; że zakochane koty będą z człowiekiem zamiast siedzieć same cały Boży dzień. Pisz co u nich, na pewno się zadomowią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, zuzia115 i 33 gości