Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atta pisze:A przy okazji, mnie też należy wytłumaczyć, co kryje się pod pojęciem melonowania
Chikita pisze:Autografy i babki z piaski ? Phi...
Moja Duża to mówi zawsze "a co tam się urodziło" ? Jakby myślała, że moje qpy to jakieś dzieciątka nieznanej cywilizacji.
Chiko.
Bestol pisze:Jakoż Dyktatura rzekła żech - melonujem polecam znaczy. I znaczy też podziwiam ja, jako Lusia rzekła. Dyktatura to też arystotkrata światłowód jest na bank ino z grzywaczów gatunkuJa i Lusia i Chiko to kota arystokrata światłowód som. A że przy nas grzywacze dziecinniejom żech to bo kochajom nas a my jestemy takie, ze nie kochywać nas siem nie da.
To pisałem ja
![]()
![]()
P.S. Ciekaw jestem ja żech czemu mój grzywacz nie gada, że się coś urodziło jak ja autografa walnę... Ja też tak chcem, żeby mój grzywacz gadał, że siem urodziło !
Chikita pisze:No, ale Lusiu teraz to ja w zadumę popadłam, ponieważ ja dziewczynka, ale urodzić nie mogę, a Bill chłopczyk to też urodzić nie może.
To kto może urodzić ?
Ty możesz urodzić ?
Bestol pisze:Jakoż Dyktatura rzekła żech - melonujem polecam znaczy. I znaczy też podziwiam ja, jako Lusia rzekła.
Atta pisze:Bestol pisze:Jakoż Dyktatura rzekła żech - melonujem polecam znaczy. I znaczy też podziwiam ja, jako Lusia rzekła.
Aaa wyraz o szerokim znaczeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości