Moderator: Estraven
zuza pisze:Miał być filmik, a nic nie było. Weekend pluchowy minął na przewalaniu sie po kanapach i łóżkach. Filek nie zyczył sobie bawić się. Życzył sobie za to jeść mięsko, co mnie oczywiscie ucieszyło.
Mam niemiłe wrażenie, że schudł i musze go podtuczyć...
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

zuza pisze:On nerkowy, suchegop nie dostaje wcale. Je miesko i saszetki. Oczywiscie nie takie, jak powinien.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

zuza pisze:IBD ma swoja droga, to tak, zeby bylo trudniej. Jestemy na tym etapie, ze wazne, zeby jadl cokolwiek... Wyniki i tak ma do kitu. A tak zle znosi zabiegi przy sobie i wozenie do weta, ze wlasciwie nie jest leczony, tyle co tabletkami.
Rozpieszczany za to jest... Na humor mu to robi dobrze, na zdrowie nie sadze...
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:zuza pisze:On nerkowy, suchegop nie dostaje wcale. Je miesko i saszetki. Oczywiscie nie takie, jak powinien.
Moja Bagira ma IBD. Suche je zmieszane wet z bez zbożowym.
A mokre je sam szajs bo tego z wyższej półki nie chce. I co mam zrobić. Ważne że steryd działa i kot nie wymiotuje.
Ale z nerkowym dieta jest istotna bardziej chyba niż z kotem z IBD. No ale co zrobisz. NIe chce to nie chce. A jeśc coś musi

anulka111 pisze:MonikaMroz pisze:zuza pisze:On nerkowy, suchegop nie dostaje wcale. Je miesko i saszetki. Oczywiscie nie takie, jak powinien.
Moja Bagira ma IBD. Suche je zmieszane wet z bez zbożowym.
A mokre je sam szajs bo tego z wyższej półki nie chce. I co mam zrobić. Ważne że steryd działa i kot nie wymiotuje.
Ale z nerkowym dieta jest istotna bardziej chyba niż z kotem z IBD. No ale co zrobisz. NIe chce to nie chce. A jeśc coś musi
Probowalas z rozna faktura miesa?
Moje mielonego nie rusza ma byc krojone na kawalki ok cm i najbardziej wsuwaja indyka filet lub poledwiczki.....krolika kaczke rybe sama moge sobie zjesc......musi byc surowe takie prosto z lodowki i nakladzione w piramide w miseczkach.....zjadaja stopniowo
![]()

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

A ze wzgledu na rozne uwarunkowania widujemy sie zwykle raz w roku, wiec bardzo sie ciesze i jestem podekscytowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 19 gości