enig pisze:A Łacia z fotelami!?!? Też będzie o Łaci? Mary pisz następną książkę bo my " nowi gniewni Miauowcy" to bardzo ciekawe osobowosci
Będzie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enig pisze:A Łacia z fotelami!?!? Też będzie o Łaci? Mary pisz następną książkę bo my " nowi gniewni Miauowcy" to bardzo ciekawe osobowosci
enig pisze:To będzie fajna książka już się cieszę Drops ty draniu miałeś super pomysł!
enig pisze:I KociaMama z tą swoją karuzelą kociątek rozchwytywanych przez najlepsze domki
enig pisze:To będzie fajna książka już się cieszę Drops ty draniu miałeś super pomysł!
ewkkrem pisze:enig pisze:To będzie fajna książka już się cieszę Drops ty draniu miałeś super pomysł!
Łaciu, czy Ty wiesz, że Lusia to mnie troszkę lubi? Jak ją poproszę to zemści się na Tobie w książce. Chcesz robić za czarny charakter? Chcesz?. Drops to miły, dobry, grzeczny kotek. NO!!!
Drops.
My się pod tym nie podpisujemy.
Ewkkrem i Maciek..
enig pisze:Ja Łaciata Katerina, wyrazista, mroczna, tajemnicza, czego chcieć więcej! Pogromczyni Dropsa Figlarnego.
enig pisze:O już naskarżył już! Dropsinko przecież ty najsłodszy kochany koteczek!
mir.ka pisze::1luvu:![]()
enig pisze:O już naskarżył już! Dropsinko przecież ty najsłodszy kochany koteczek!
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:enig pisze:To będzie fajna książka już się cieszę Drops ty draniu miałeś super pomysł!
Łaciu, czy Ty wiesz, że Lusia to mnie troszkę lubi? Jak ją poproszę to zemści się na Tobie w książce. Chcesz robić za czarny charakter? Chcesz?. Drops to miły, dobry, grzeczny kotek. NO!!!
Drops.
My się pod tym nie podpisujemy.
Ewkkrem i Maciek..
Dropsik jest koffany
MaryLux pisze:enig pisze:To będzie fajna książka już się cieszę Drops ty draniu miałeś super pomysł!
Drops nie jest draniem!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości