MaryLux pisze:mir.ka pisze:morelowa pisze:mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy
To Ty chyba tłumów prawdziwych nie widziałaś
wtedy nie było?
Nie. To już był pełny luzik
jeszcze nie sezon czy pogoda wtedy była nieodpowiednia?
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:mir.ka pisze:morelowa pisze:mir.ka pisze:Wrocław to piękne miasto, tylko te tłumy
To Ty chyba tłumów prawdziwych nie widziałaś
wtedy nie było?
Nie. To już był pełny luzik

isabell36 pisze:piękne kociaki - masz co robić przy karmieniu

Gosiagosia pisze:klaudiafj pisze:Oj, może to listonosz, który był u nas... Ostatnio czekałam na list polecony z aparatem i nie przychodził i nie przychodził :/ W końcu zajrzałam na pocztę na stronie i się okazało, że od 10 dni czeka na poczcie obok mojego domu. Poszłam tam i mówię, że nie dostałam żadnego awizo. A babeczka mi mówi, że mieli na zastępstwie teraz krótko nowego listonosza, który nikomu nie zostawiał awizo. Było na niego dużo skarg i poczta też napisała skargę. Co za jełop... pracuje z łaską wielką.
To tak jak u mnie chyba takich listonoszy jest wiecej.![]()
Mnie się wydaje ze coś z poczta jest nie tak.

Ziemosław pisze:Mirka ma rację. Ludzie tworzą zespół, dział, departament czy cokolwiek innego w firmie - czy to 5 osobowy startup, czy wielkie korpo. Jeżeli robota jest do bani ale ludzie fajni, to pół biedy. Jak ludzie są do bani to już słabo.

Ziemosław pisze:Dlatego zmieniam pracę![]()

Ziemosław pisze:Rude na wycieczce
jakie one są fajne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości