Mała Ciorna Carmen przerażona
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Salem 11 pisze:To gryzaj i drapaj doktora, ino mocno coby już nigdy nie chciał zabierać ci krewki.
Cymes nie lubiejący doktorów.
MB&Ofelia pisze:Lusia! To okropeczne! Ty z głoda zemrzesz!![]()
![]()
No jak to bez śniodanka i obiadku?
![]()
![]()
Mała Ciorna Carmen przerażona
MaryLux pisze:Salem 11 pisze:To gryzaj i drapaj doktora, ino mocno coby już nigdy nie chciał zabierać ci krewki.
Tym razem byłam grzeczna, żeby uśpić jego czujność
saaga pisze:MaryLux pisze:Salem 11 pisze:To gryzaj i drapaj doktora, ino mocno coby już nigdy nie chciał zabierać ci krewki.
Tym razem byłam grzeczna, żeby uśpić jego czujność
Brawo dzielna Lusiu!
Ja u doktora tak się denerwowałam, że krew mi nie chciała lecieć.
Trzymam łapki za Twoje dobre wyniki!
Kitka
saaga pisze:Po teraz podjedz sobie porządnie po dzisiejszej głodówce i wypocznij!
![]()
![]()
MaryLux pisze:saaga pisze:Po teraz podjedz sobie porządnie po dzisiejszej głodówce i wypocznij!
![]()
![]()
Postaram się.
Ale godzinę po moim powrocie przyszła jedna ciocia. Schowałam się na chwilę, a potem się pokazałam. Ciocia pokazała Dużej okładkę pierwszego tomu Psotusiowego pamiętnika. Podobno jutro przyniesie książkę. Duża się cieszy.
Lusia
Fakt. Zdecydowałyśmy z właścicielką wydawnictwa, że całość podzielimy na 2 tomy. Pierwszy będzie jutro, drugi pewnie po wakacjach
saaga pisze:MaryLux pisze:saaga pisze:Po teraz podjedz sobie porządnie po dzisiejszej głodówce i wypocznij!
![]()
![]()
Postaram się.
Ale godzinę po moim powrocie przyszła jedna ciocia. Schowałam się na chwilę, a potem się pokazałam. Ciocia pokazała Dużej okładkę pierwszego tomu Psotusiowego pamiętnika. Podobno jutro przyniesie książkę. Duża się cieszy.
Lusia
Fakt. Zdecydowałyśmy z właścicielką wydawnictwa, że całość podzielimy na 2 tomy. Pierwszy będzie jutro, drugi pewnie po wakacjach
Mary, gratulujemy!![]()
A kiedy i gdzie będzie można kupić?
saaga pisze:To ja zamawiam!
2 egzemplarze!
I już się cieszę na prawdziwą, staroświecką lekturę na papierze!
Ewa L. pisze:Ja też chcę tak jak wcześniej uzgadniałyśmy.
MB&Ofelia pisze:Lusia. Jaka ty byłaś dzielmna! Ja się okropecznie bojam doctorro![]()
Napełniłaś już brzusia?
Mała Ciorna Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Silverblue i 24 gości