Mała Ciorna Carmen
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lusia. Weś ty do mię przytuptaj czy co. Nudzę się. Duzia pacza na mecza, Ofelku śpi, a ja co? Nie mam się z kim bawiać![]()
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Lusia. Wskakuj od razu na bałkonu bo jezd otwarty.
Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Luśka, nie rycz mała.Ja właśnie zadzwoniłam do mojego ślubnego (w sierpniu mija nam 38 lat wspólnego życia i go o..., że jeszcze z pracy nie wrócił. Wyszedł z domu około 9. A ja jutro muszę być cały dzień na egzaminach,a On ma.ważne zadanie, odebrać w uczę z przedszkola, wnusia z żłobka, pojechać na konie z nimi. A nigdy tego nie robił, muszę mu wszystko wytłumaczyć, gdzie przedszkole, gdzie żłobek, gdzie stadnina. Strój. Do jazdy wnusia już w samochodzie, zabawki dla.wnusia też. Trasa jak jechać wyznaczona, da radę dziadek? Dziadek ma dobry kontakt z wnukami ostatnio pokazał i wyjaśnił im jak działa pianino.
Dziadek może da radę. Z naciskiem na może
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Luśka, nie rycz mała.Ja właśnie zadzwoniłam do mojego ślubnego (w sierpniu mija nam 38 lat wspólnego życia i go o..., że jeszcze z pracy nie wrócił. Wyszedł z domu około 9. A ja jutro muszę być cały dzień na egzaminach,a On ma.ważne zadanie, odebrać w uczę z przedszkola, wnusia z żłobka, pojechać na konie z nimi. A nigdy tego nie robił, muszę mu wszystko wytłumaczyć, gdzie przedszkole, gdzie żłobek, gdzie stadnina. Strój. Do jazdy wnusia już w samochodzie, zabawki dla.wnusia też. Trasa jak jechać wyznaczona, da radę dziadek? Dziadek ma dobry kontakt z wnukami ostatnio pokazał i wyjaśnił im jak działa pianino.
Dziadek może da radę. Z naciskiem na może
Spisał sobie wszystko na kartce, da radę, przecież jest moim ślubnym, camajdy bym za męża nie brała![]()
![]()
mir.ka pisze:Maryś było super![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko szkoda, ze nie zobaczyłam Lusi
saaga pisze:Cześć Lusiu!
![]()
![]()
kwiryna pisze::1luvu: Ciociu Mary Duza mi czytala Psotusiowy Pamietnik, baardzo ciekawa i wzruszajaca lektura.
MaryLux pisze:kwiryna pisze::1luvu: Ciociu Mary Duza mi czytala Psotusiowy Pamietnik, baardzo ciekawa i wzruszajaca lektura.
Niedługo wyjdzie drukiem
mir.ka pisze:MaryLux pisze:kwiryna pisze::1luvu: Ciociu Mary Duza mi czytala Psotusiowy Pamietnik, baardzo ciekawa i wzruszajaca lektura.
Niedługo wyjdzie drukiem
juz sie nie moge doczekać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości