Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:A co to za rozpacz Lusiu? Nie plakaj, starczy, ze niebo plaka... Kurka
MB&Ofelia pisze:Lusiu, nie placz, mala czarna poźniej do ciebie miauknie, na razie spi smacznie w sypialni. A Ofelia nie ma czasu miauczeć bo probuje wyniuchać coś w mojej kolacji (akurat bezmięsnej)
MB&Ofelia pisze:jadlam kielki na patelnię z cebulą i cukinią. A biedna glodzona Ofelka niuchala i wylizala talerz.
Jej micha z barfem stala tuż obok
MaryLux pisze:Niebo płaka, chmury grzmocą, a mnie nikt nie lubi...
MB&Ofelia pisze:Tiaaaa... ofelia dzisiaj już dostala kąsek szynki i parę chrupków. A barfa ma codziennie z innym skladem.
ewkkrem pisze:Lusiu koffana. Ty nie płacz tak często, bo oczka wypłaczesz. Przecież wiesz, że Drops zawsze o Tobie myśli. A Kurka to se grabi. Ona Cię buntuje!!! Choć przypuszczam, że to Duża Czarna kryje się za Kurką.
Pozdrawiam.
Pamiętający Drops.
ewkkrem pisze:Lusiu koffana. Ty nie płacz tak często, bo oczka wypłaczesz. Przecież wiesz, że Drops zawsze o Tobie myśli. A Kurka to se grabi. Ona Cię buntuje!!! Choć przypuszczam, że to Duża Czarna kryje się za Kurką.
Pozdrawiam.
Pamiętający Drops.
kwiryna pisze:ewkkrem pisze:Lusiu koffana. Ty nie płacz tak często, bo oczka wypłaczesz. Przecież wiesz, że Drops zawsze o Tobie myśli. A Kurka to se grabi. Ona Cię buntuje!!! Choć przypuszczam, że to Duża Czarna kryje się za Kurką.
Pozdrawiam.
Pamiętający Drops.
![]()
![]()
![]()
Ale jak to????? Ja buntuje??? Fff zyciu
Hannah12 pisze:Luśka, nie rycz mała.Ja właśnie zadzwoniłam do mojego ślubnego (w sierpniu mija nam 38 lat wspólnego życia i go o..., że jeszcze z pracy nie wrócił. Wyszedł z domu około 9. A ja jutro muszę być cały dzień na egzaminach,a On ma.ważne zadanie, odebrać w uczę z przedszkola, wnusia z żłobka, pojechać na konie z nimi. A nigdy tego nie robił, muszę mu wszystko wytłumaczyć, gdzie przedszkole, gdzie żłobek, gdzie stadnina. Strój. Do jazdy wnusia już w samochodzie, zabawki dla.wnusia też. Trasa jak jechać wyznaczona, da radę dziadek? Dziadek ma dobry kontakt z wnukami ostatnio pokazał i wyjaśnił im jak działa pianino.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 44 gości