DT u Bastet. Amirek i Tycia w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 26, 2018 14:46 Re: Amirek w DS. Kociątka - KOCIĘTA SZALEJĄ ;-)

Cudne te maluchy :1luvu:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Pt cze 29, 2018 22:31 Re: Amirek w DS. Kociątka - KOCIĘTA SZALEJĄ ;-)

Chanelka pojechała dziś do siebie... Jutro opiszę co i jak.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt cze 29, 2018 22:46 Re: Amirek w DS. Kociątka - KOCIĘTA SZALEJĄ ;-)

KociaMama44 pisze:Chanelka pojechała dziś do siebie... Jutro opiszę co i jak.

Cudna wiadomość

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob cze 30, 2018 6:54 Re: Amirek w DS. Kociątka - KOCIĘTA SZALEJĄ ;-)

:ok: :ok: :kotek:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob cze 30, 2018 21:56 Re: Amirek w DS. Kociątka - KOCIĘTA SZALEJĄ ;-)

MaryLux pisze::?: :?: :?:

Dziś nie miałam ani grama czasu... Byłam z wizytą przedadopcyjną dla Prady :1luvu: Jutro Prada też jedzie do swojego domku! :201465
Zostaje Szefik (Hugo Boss)..
Jutro wszystko opiszę. Będę miała czas dopiero wieczorem...
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob cze 30, 2018 21:57 Re: Amirek w DS. Kociątka - KOCIĘTA SZALEJĄ ;-)

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze::?: :?: :?:

Dziś nie miałam ani grama czasu... Byłam z wizytą przedadopcyjną dla Prady :1luvu: Jutro Prada też jedzie do swojego domku! :201465
Zostaje Szefik (Hugo Boss)..
Jutro wszystko opiszę. Będę miała czas dopiero wieczorem...

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Nie lip 01, 2018 12:21 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

O, kurczaczek! Boss???? Toć on był najfotogenicznym kotkiem. Najwspanialszy a teraz został sam???!!!
Jak WY to robicie, że kociaste tak szybko znajdują domki???!!!
Fajnie, że tak jest. Jak to się robi?????????
Drops - skonfundowany
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie lip 01, 2018 13:07 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

Jak cudownie, że koteczki tak szybko znalazły swoje domki. Bosik też pewnie niedługo po dziewczynach pojedzie do siebie. :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie lip 01, 2018 17:30 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

KociaMamo 6 kociątek uratowanych bezpiecznych w swoich domkach. Gratulacje dla Ciebie i Fundacji!
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Nie lip 01, 2018 17:55 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

enig pisze:KociaMamo 6 kociątek uratowanych bezpiecznych w swoich domkach. Gratulacje dla Ciebie i Fundacji!

MaryLux

Post » Nie lip 01, 2018 20:20 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

:1luvu: dobra ręka! Gratuluję :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lip 01, 2018 20:59 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

MaryLux pisze:
enig pisze:KociaMamo 6 kociątek uratowanych bezpiecznych w swoich domkach. Gratulacje dla Ciebie i Fundacji!

Dziękuję.. :1luvu:
Ale 6? Czemu 6? Chyba że z Amirkiem liczysz... i z Bossikiem, który jeszcze na razie nie poszedł..
No więc mogę teraz zdać relację:Chanelka poszła do swojego domku przedwczoraj wieczorem. Ma świetną Dużą i świetnego małego chłopca, który ją uwielbia i jest wobec niej bardzo delikatny. Dodatkowo ma też kociego 14-letniego kumpla: Rademenesa :D . Mama chłopca prześwietna. Ciągle mi wysyła zdjęcia Chanelki w nowym domu wraz z opisami. Coś czuję, że będziemy miały super kontakt. Te zdjęcia potem wstawię, ale muszę jakoś ocenzurować, by nie było widać twarzy chłopczyka.

A Prada pojechała aż do Wrocławia. Dziś ją odwiozłam. Ma dwoje młodych (dwudziestoparoletnich) dużych i koleżankę w postaci rocznej koteczki rosyjskiej niebieskiej - Kiry. Jesooo, ja w życiu nie widziałam takiego kota! Jaka ta rosyjska kicia jest skoczna! Ciało to normalnie same mięśnie! Jak się odbija tymi nogami, to ląduje ze 4 metry dalej, jak nie lepiej! I jest piękna :) A jakie Kira ma futro! Jak aksamit! Ale Prada też jest piękna. :D W ogóle to byłam z niej taaaaka dumna! Bo Prada wcale nie chowała się po kątach ani pod kanapą, lecz odważnie wszystko sobie zwiedzała
Tak się oswoiła słuchajcie! (A z początlu była najbardziej wycofana i dzika. Najdłużej też na mnie syczała). A w ogóle, jak jechałyśmy dzisiaj pociągiem, to w ogóle nie miałczała. Zadziwiło mnie to. Czuła się przy mnie bezpiecznie. Alarm podniosła dopiero wtedy, gdy na chwilkę zostawiłam ją pod opieką innej osoby, a sama poszłam do toalety.. To chyba znaczyło, że jednak zaakceptowała mnie.. polubiła... że czuła się przy mnie dobre. Rozczuliło mnie to... dzikusek mój malutki Pradusiowy znalazł domek.. no kto by pomyślał, no... Duma z niej mnie rozpiera.. :)
Jeszcze Bossik... ufff...
Ostatnio edytowano Nie lip 01, 2018 21:10 przez Bastet, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie lip 01, 2018 21:02 Re: Amirek w DS. Kociątka - CHANEL, PRADA I GUCCI W DS.

Cudnie. Gratuluję jeszcze raz.
A powiedz, imiona zostają? Czy zmieniają mówi właściciele? :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

[poprzednia][następna]