Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiryna pisze:Ojej to ona chyba spora jest? Ja myslalam, ze to taki niby pekinczyk
Ziemosław pisze:Pekińczyki są super słodkie, te mordeczki
Ale Scooby z jakiegoś powodu zawsze je obszczekuje najmocniej
Aia pisze:Psy to rasiści pełną gębą! Mój za to nie znosił (prócz tego, że nie lubił w ogóle psów) bokserów i yorków. Shitsu i pekiny tolerował, a najbardziej czarne
![]()
PS Pekińczyki wcale nie takie najmniejsze psy. Tylko pozbawione nóg, więc się tak wydaje![]()
Pozdrawiam
kwiryna pisze:Oo a jednak. A na tym zdjeciu to wielkolud
Gosiagosia pisze:Aia pisze:Psy to rasiści pełną gębą! Mój za to nie znosił (prócz tego, że nie lubił w ogóle psów) bokserów i yorków. Shitsu i pekiny tolerował, a najbardziej czarne
![]()
PS Pekińczyki wcale nie takie najmniejsze psy. Tylko pozbawione nóg, więc się tak wydaje![]()
Pozdrawiam
Masz Asiu rację pekinczyki to takie niskopodlogowe psy, dłuższe niż wyższe. Mnie urzekają jej wylupiasta oczy i te wystające ząbki.
Gosiagosia pisze:Aia pisze:Psy to rasiści pełną gębą! Mój za to nie znosił (prócz tego, że nie lubił w ogóle psów) bokserów i yorków. Shitsu i pekiny tolerował, a najbardziej czarne
![]()
Pozdrawiam
Masz Asiu rację pekinczyki to takie niskopodlogowe psy, dłuższe niż wyższe. Mnie urzekają jej wylupiasta oczy i te wystające ząbki.
Aia pisze:Gosiagosia pisze:Aia pisze:Psy to rasiści pełną gębą! Mój za to nie znosił (prócz tego, że nie lubił w ogóle psów) bokserów i yorków. Shitsu i pekiny tolerował, a najbardziej czarne
![]()
Pozdrawiam
Z wyglądu to najbardziej urzekają mnie usposobieniemNie spotkałam jeszcze agresywnego czy dominującego, źle nastawionego do innych psów/zwierząt pekińczyka (tak samo shi tsu i chyba wiem dlaczego Kaj je tak lubił
), zawsze to były bardzo przyjazne, wesołe i optymistyczne stworki. Do rany przyłóż, cud maliny piesełki
ewar pisze:Na obrzeżach parku, przez który codziennie przejeżdżam mieszkają dwie czarne pekinki, Gunia i Punia ( nie rozróżniam). To siostry. Są przesłodkie, śliczne, zaprzyjaźniłyśmy się. Z nimi zresztą trudno się nie zaprzyjaźnić, kochają wszystkich, uwielbiają być głaskane. Zrobiłam im zdjęcia, a papierowe odbitki dałam ich panu, bardzo się ucieszył. Podobne są oczywiście do Emi.
Aia pisze:Jaki słodki pyś![]()
Chyba łatwo można rozupszczać te psiaki? Tzn np pinczerowate czy terierowate, to mają diabła za uszami i lubią pokazywać zęby, jak za bardzo się im na wszystko pozwala
charakter wychodzi przed psa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości