Femka, co zrobiłaś Olat?
Femka pisze:Feebee pisze:Femka pisze:to mam nadzieję, że nikt ze mnie głupka nie będzie robił
Ja tam zrobię.
Ty akurat wylecisz z miaua tuż przede mną
tfu, tfu, tfu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Feebee pisze:Femka pisze:to mam nadzieję, że nikt ze mnie głupka nie będzie robił
Ja tam zrobię.
Ty akurat wylecisz z miaua tuż przede mną
Femka pisze:zuza pisze:Impra była? A jak zwierzasia przeżyły?
Zośka schowana, Ponczek totalny olew, Femcia miała szwendacza albo spała, Menel okupował Olat.
Olat pisze:Jestem pod presją
Ale niech będzie.
Naocznie sprawdziłam i oświadczam: Femka posiada dwa absolutnie zabójcze, agresywne psy! Mordercy ci są jednak w pełni kontrolowani i wytresowani, dzieki wybitnym talentom pedagogicznym i przykładowi własnemu właścicielki (tez jest agresywna i mordercza, ale słucha poleceń).
Kropa jest bardziej mordercza!
Obiektywnie też stwierdzam, że wszystkie zwierzaki Femki są szczupłe, wręcz wychudzone, toteż zrzutki ogłaszane przez właścicielkę są podyktowane rozpaczliwym wołaniem o pomoc i karmę dla tych biednych stworzeń! Apeluję o poważne i hojne tych błagań traktowanie!
Feebee pisze::lol:![]()
Femka, co zrobiłaś Olat?
(...)
Chat pisze:Olat, zaniepokoilas mnie ta szczuploscia zwierzatek Femki
Femka pisze:dopsz, to komu podać numer kąta?
Chat pisze:No to trzeba dzialac, na gwalt, ratowac
Chat pisze:Czyjego? Twojego? A skad pewnosc, ze nakarmisz zwierzatka i sama nie przepijesz?
Tu trzeba niezalezny komitet pomocy powolac, z oddzielnym nadzorem zewnetrznym, zeby przewal nie bylo.
Olat pisze:Chat pisze:No to trzeba dzialac, na gwalt, ratowac
Nie krępuj się! Potrzeby są ogromne!![]()
Jeśli masz nadwyżki- mój nr konta też mogę udostępnić, a co
Olat pisze:Chat pisze:Czyjego? Twojego? A skad pewnosc, ze nakarmisz zwierzatka i sama nie przepijesz?
Tu trzeba niezalezny komitet pomocy powolac, z oddzielnym nadzorem zewnetrznym, zeby przewal nie bylo.
Pfff! Odrobina zaufania!
Zresztą dobrze, mogę być przewodnicząca komitetu!
Chat pisze:Olat pisze:Chat pisze:No to trzeba dzialac, na gwalt, ratowac
Nie krępuj się! Potrzeby są ogromne!![]()
Jeśli masz nadwyżki- mój nr konta też mogę udostępnić, a co
No wlasnie tego sie obawialam, nastepna uzalezniona
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, nfd, zuza, zuzia115 i 1234 gości