mir.ka pisze:
i pasuje mu ten różowy
bo ladnemu we wszystkim ladnie, prawda, kropka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
i pasuje mu ten różowy
Kociara82 pisze:mir.ka pisze:
i pasuje mu ten różowy
bo ladnemu we wszystkim ladnie, prawda, kropka?
zuzia96 pisze:nie wiem czy ktoś podał wcześniej, ale wysłałam konto Dag przed chwilą
edit: sorry, dopiero doczytałam że już poszło
kropkaXL pisze:On jest naprawdę uroczy Ola, u wetki kobieta poprosiła, żebym pozwoliła jej go poprzytulać, wzięła go na ręce i całowała, a on ją lizał po ustach, ale to było jak miał pół roku, tuż przed kastracją.
Kociara82 pisze:zuzia96 pisze:nie wiem czy ktoś podał wcześniej, ale wysłałam konto Dag przed chwilą
edit: sorry, dopiero doczytałam że już poszło
spoko, najwazniejsze, ze w koncu poszla wiadomosclepiej niech napisze 10 osob niz ani jedna
![]()
a ja pedze szykowac bazarek, na razie bedzie wersja robicza w przygotowaniu, dzis czesc produktow, jutro czesc... jak bedzie gotowy to bedziecie tu pierwsze wiedzialy
Kociara82 pisze:kropkaXL pisze:On jest naprawdę uroczy Ola, u wetki kobieta poprosiła, żebym pozwoliła jej go poprzytulać, wzięła go na ręce i całowała, a on ją lizał po ustach, ale to było jak miał pół roku, tuż przed kastracją.
slodziakmnie tak pies mojej Swietej Pamieci przyjaciolki polizal w usta
smialysmy sie, ze dostalam namietnego buziaka od Karo
Z reszta Karo odszedl niedlugo po swojej panci...![]()
To bylo w dzien, a wlasciwie w noc, kiedy przyjechalam do Ewy... Ledwo zamknelam za soba drzwi mieszkania, ledwo sie odwrocilam... Owszem, Ewa mnie uprzedzala, ze ma duzego pieselka, bardzo przyjaznego, namolnego wrecz, ale tego sie nie spodziewalam
On mnie pierwszy raz w zyciu widzial, ledwo sie odwrocilam a on hop i polizal mnie prosto w usta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wariatuncio jeden kochany
Zaskoczyl mnie totalnie
Mordeczka kochana
Teraz pilnuje Ewy w tym lepszym swiecie
Bardzo byl z nia zzyty, tez chorowal, ale chyba ta nagla, kompletnie niespodziewana smierc Ewy go dobila
Pozostaly mi wspomnienia zwariowanej, pozytywnie je...nietej osoby jaka byla Ewa i piesela wariata, szczerego w uczuciach az do bolu
![]()
To jest niesamowite, jak zwierzeta potrafia okazywac uczucia!
majencja pisze:W kwestii lizania piesełków po ustach byłabym ostrożna.
kropkaXL pisze:mir.ka pisze:eweli77 pisze:mir.ka pisze:Bojek to rówieśnik mojej Daisy, ona jest orientacyjnie z 15 września. A pytałam go na postoju czy by nie pojechał ze mną, bo mam fajną dziewczynę w jego wieku
Hahaha ja też mam dla niego panienke i to trochę młodszą bo prawie roczna, nie dziw się że nie chciał z tobą jechać jak ma widoki na młodziutką leseczke![]()
Kasiu, narazie obserwujemy właśnie zauważyłam że jest ruszona (świeżo) woda bo kropelki na ściankach miskib więc musiał przed chwilą się napić, jakby siknął gdzieś w domu to bym wiedziałab bo wszelkie zakamarki są skutecznie zabezpieczone żeby nie miał jak się ukryć.
powiem Daisy ,ze ona juz nie stara, ciekawe jak zareaguje
![]()
![]()
![]()
Pokażcie te swoje śliczności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 163 gości