Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:napisalam do czarno-czarni, mam nadzieje, ze o te osobe chodzilo
ewar pisze:A ja czekam na zdjęcia Brojka z Marleyem, moim ulubionym forumowym psem. Czuję, że się zaprzyjaźnią
kropkaXL pisze:Olu bardzo dziękuję za dobre chęci, ala ja parę postów temu prosiłam, by nie ciągnąć tematu ewkkrem.
Po raz kolejny proszę, o podanie numeru konta funduszu pomocowego, prosi o nie Dagmara czarno-czarni, bo chce przelać kasę za bazarek, na PW oczywiście
mir.ka pisze:eweli77 pisze:mir.ka pisze:Bojek to rówieśnik mojej Daisy, ona jest orientacyjnie z 15 września. A pytałam go na postoju czy by nie pojechał ze mną, bo mam fajną dziewczynę w jego wieku
Hahaha ja też mam dla niego panienke i to trochę młodszą bo prawie roczna, nie dziw się że nie chciał z tobą jechać jak ma widoki na młodziutką leseczke![]()
Kasiu, narazie obserwujemy właśnie zauważyłam że jest ruszona (świeżo) woda bo kropelki na ściankach miskib więc musiał przed chwilą się napić, jakby siknął gdzieś w domu to bym wiedziałab bo wszelkie zakamarki są skutecznie zabezpieczone żeby nie miał jak się ukryć.
powiem Daisy ,ze ona juz nie stara, ciekawe jak zareaguje
![]()
![]()
![]()
majencja pisze:Qrwiki w oczach ma![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 105 gości