Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sydney pisze:Kochani proszę pomóżcie, pojawiły się jeszcze dwa koty u Krysi... wcale ne jest łatwo i ciągle brakuje pieniędzy na podstawowe potrzeby...
Klaudia pisze:Sydney pisze:Kochani proszę pomóżcie, pojawiły się jeszcze dwa koty u Krysi... wcale ne jest łatwo i ciągle brakuje pieniędzy na podstawowe potrzeby...
Sydney jak mówiłam, nie przestaję marudzić TZ, na razie zgodził się tylko wirtualnie, także przydziel mi jakieś biedne słoneczko.. może jak znajdę prackę dla siebie to zaopiekuję się wirtualnie następnym.. na razie jedną bidulinkę poproszę..
Klaudia pisze:Sydney pisze:Kochani proszę pomóżcie, pojawiły się jeszcze dwa koty u Krysi... wcale ne jest łatwo i ciągle brakuje pieniędzy na podstawowe potrzeby...
Sydney jak mówiłam, nie przestaję marudzić TZ, na razie zgodził się tylko wirtualnie, także przydziel mi jakieś biedne słoneczko.. może jak znajdę prackę dla siebie to zaopiekuję się wirtualnie następnym.. na razie jedną bidulinkę poproszę..
Sydney pisze:Klaudia pisze:Sydney pisze:Kochani proszę pomóżcie, pojawiły się jeszcze dwa koty u Krysi... wcale ne jest łatwo i ciągle brakuje pieniędzy na podstawowe potrzeby...
Jeśli wolisz chłopca to może czarny Morus? a jeśli wolisz dziewuszki to może Uszatka? W sumie to lepiej Ty wybierz bo ja to się nigdy zdecydować nie mogę
Klaudia pisze:Sydney pisze:Klaudia pisze:Sydney pisze:Kochani proszę pomóżcie, pojawiły się jeszcze dwa koty u Krysi... wcale ne jest łatwo i ciągle brakuje pieniędzy na podstawowe potrzeby...
Jeśli wolisz chłopca to może czarny Morus? a jeśli wolisz dziewuszki to może Uszatka? W sumie to lepiej Ty wybierz bo ja to się nigdy zdecydować nie mogę
nie było łatwo, ale panienki mają pierwszeństwo, więc niech będzie UszatkaMorusek mam nadzieję niedługo...
![]()
Sydney nie podałaś mi nr konta...
dakota pisze:czy jak jeszcze raz podniosę, to się znowu jakaś dobra dusza znajdzie?
Sydney pisze:Dzisiaj kolejna koteczka poszła pod nóż.
dakota pisze:Sydney pisze:Dzisiaj kolejna koteczka poszła pod nóż.
zabrzmiało....![]()
słuchajcie, każde 10 zł się przyda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 207 gości