Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ani_ pisze:Czy kicia będzie niewychodząca? Rozumiem, że potencjalny domek spełnia oczekiwania przynajmniej według ankiety. Nie chce być niewdzięczna, wyrazili chęć osiatkowania okna?
KociaMama44 pisze:Alina1971 pisze:Ona wygląda jak moja Misia jak była malutka. Cudna mała
A pokaż zdjęcie Misi jak jest dużaTo przynajmniej będziemy mniej więcej wiedzieć, jak będzie wyglądać Lukrecja
Alina1971 pisze:KociaMama44 pisze:Alina1971 pisze:Ona wygląda jak moja Misia jak była malutka. Cudna mała
A pokaż zdjęcie Misi jak jest dużaTo przynajmniej będziemy mniej więcej wiedzieć, jak będzie wyglądać Lukrecja
Chętnie ale nie wiem jak się teraz wrzuca zdjęcia.
Kciuki za domek.
ani_ pisze:Bądź czujna Kasiu, bardzo Ci dziękuję, że pomagasz małej. Ja nie mogłam zaoferować tyle.
kwinta pisze:ani_ pisze:Bądź czujna Kasiu, bardzo Ci dziękuję, że pomagasz małej. Ja nie mogłam zaoferować tyle.
Tak, bądź czujna Kasiu![]()
ani_ dzięki Tobie malutka żyje a ja podziwiam Cię od momentu Twojego pierwszego postu o znalezieniu koteczki i jazdą na drugi koniec Polski do KociejMamy.
W pełni rozumiem Twoją troskę o Lukrecję ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości