Cudaczek
ASK@ pisze:kajtek56 pisze:Aska - na dogomanii proszono mnie o wizytę przedadopcyjną dla kocurka w Otwocku. Czy Ty podjęłabyś się, to dla mnie za daleko..
Nie ma problemu tylko wszystko zależy gdzie. Dowiedz się proszę jakie to okolice.

MalgWroclaw pisze:po co byłby im ten kot, to nie wiem

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:APEL !!!!
Mam karme dla kociastych Asi.
Będzie ktos może z Wa-wy jechał do Otwocka żeby zabrac puszki ode mnie????

ASK@ pisze:To prawda. Wcześniej lub później widzimy się z Małgosią. Ona jest autorką wszystkich pięknych fot futerek.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

ja ruszam dłonia zakończoną narzędziem. A równie szybkie ruchy futrzyska wykonują. Podejmując próby zeżarcia tejże. Lub wpakowania się na tą. Darmowa przejażdżka, polowanie i zabawa w jednym. Jedno przez drugie włazi. Część siedzi w worku na żwirek. Tym od brudów. Ileż tam jest zapachów ciekawych. Działam. Resztki różne lądują w szufelce. Nie na długo. Każdy paproch czy kłąb futra jest pracowicie odnoszony na swoje lub nie swoje miejsce. Niektórzy pomagacze włażą mi na plecy lub zagadują z pretensjami ,że nie zajmuję się nimi. Dyskutanty. 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Ja nie wiem, ale one mają straszny przerób! Straszny! I mają tendencje do zrobienia kipiszu w ciągu pół godziny od posprzątania im, Ja nie wiem, jak one to robią, ale są pod tym względem niezwykle zdolne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości