ewkkrem pisze:
Łaciatko, kochana, ja heretyk z krwi i kości. W kościele to mi się zbiera na wymioty!!!
Nie jestem aż tak wybredny, ale w swojej bogatej kolekcji masz może jakiś mniej święty a za to wygodniejszy?
Drops.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:
Łaciatko, kochana, ja heretyk z krwi i kości. W kościele to mi się zbiera na wymioty!!!
Nie jestem aż tak wybredny, ale w swojej bogatej kolekcji masz może jakiś mniej święty a za to wygodniejszy?
Drops.
KociaMama44 pisze:ewkkrem pisze:
Drops.
![]()
![]()
Myślałam, że padnę ze śmiechu! To Drops ma wiele wspólnego z moimi kotami!
ewkkrem pisze:KociaMama44 pisze:ewkkrem pisze:
Drops.
![]()
![]()
Myślałam, że padnę ze śmiechu! To Drops ma wiele wspólnego z moimi kotami!
A co tu śmiesznego KociaMamo44. Niebo się nas wyrzekło, bo ponoć nie mamy duszy!!!. (jakby ludzie mieli) W co mam wierzyć? W wieczne życie dla dużych? A ja to co? Śmieć? Odpadek?
Drops.
enig pisze:Oboje wybredni
ewkkrem pisze:enig pisze:Oboje wybredni
No nie, Łaciatko! Masz tyle foteli, że jak jeden nie taki to chyba nie problem dla Ciebie. Nie namawiam, broń Boże, na włamanie do Luwru. Tam już jesteś spalona. Może Prado w Madrycie albo w Agata Meble. Nie jestem wybredny!!!!!!!!!!!!!
Drops.
KociaMama44 pisze:ewkkrem pisze:enig pisze:Oboje wybredni
No nie, Łaciatko! Masz tyle foteli, że jak jeden nie taki to chyba nie problem dla Ciebie. Nie namawiam, broń Boże, na włamanie do Luwru. Tam już jesteś spalona. Może Prado w Madrycie albo w Agata Meble. Nie jestem wybredny!!!!!!!!!!!!!
Drops.
W takim razie Dropsie, proponuję Meble Bodzio.
ewkkrem pisze:Jak mizia to jest ok!.
Drops - uwielbiający mizianki. ( po tyłeczku nie wolno!!! Dostępna przednia połowa kota).
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 57 gości