Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ani_ pisze:To sprawa opatrzności, jednak w dalszym ciągu nie jestem przekonana, że koteczka wygrała.
ani_ pisze:Najjaśniejsza gwiazdeczka na forum, chciałabym, żeby znalazła fajny domek.![]()
ani_ pisze:Na razie jest ona tylko na stronie fundacji i jest to jedyne ogłoszenie małej, czasu pozostało naprawdę niewiele.
mziel52 pisze:A nie można skopiować tego ogłoszenia i na innych portalach z ogłoszeniami powstawiać?
ani_ pisze:Dlaczego to trzeba omawiać z fundacją?
ani_ pisze:Dlaczego to trzeba omawiać z fundacją?
ewkkrem pisze:ani_ pisze:Dlaczego to trzeba omawiać z fundacją?
Ani_ Ja też nie wiem dlaczego ale KociaMama44 NA PEWNO nie zostawi koteczki bez opieki. Ma wszak też swoje koty. Znajdzie jej domek i najlepszą referencją jest to, że miała już propozycje, które odrzuciła. Koteczka jest tak śliczna, że oddanie jej do niesprawdzonego domku byłoby łatwe. Podbija serca ale kotek rośnie, dojrzewa i już za jakiś czas nie będzie taki zabawny i śmieszny. Potrzeba kogoś, kto koteczkę pokocha bezwarunkowo. Z jej zaletami i wadami, chorobami (oby nie). A na to warto poczekać. Jak nie do końca czerwca, to przecież KociaMama44 jej nie wywali.
Pozdrawiam Cię z całego serca
Ewkkrem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości