ewkkrem pisze:Ja to pewnie dlatego, że pierwszy raz jadłem surowego, kurzego cyca, do tego dopchałem saszetką no i zbyt zachłanny byłem. Jak nie ja.
A u Ciebie to chora wątróbka chyba.![]()
Trzymajmy się Lusiu mojakoffana.
Drops
Nie dostaję kurzego cyca
Moderator: Estraven
ewkkrem pisze:Ja to pewnie dlatego, że pierwszy raz jadłem surowego, kurzego cyca, do tego dopchałem saszetką no i zbyt zachłanny byłem. Jak nie ja.
Drops
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ja to pewnie dlatego, że pierwszy raz jadłem surowego, kurzego cyca, do tego dopchałem saszetką no i zbyt zachłanny byłem. Jak nie ja.
Drops
Nie dostaję kurzego cyca![]()
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Ja to pewnie dlatego, że pierwszy raz jadłem surowego, kurzego cyca, do tego dopchałem saszetką no i zbyt zachłanny byłem. Jak nie ja.
Drops
Nie dostaję kurzego cyca![]()
Cześć Lusiu. Szkoda, że nie dostajesz kurzego cyca. Mnie wczoraj smakował ale dzisiaj wypiąłem się na niego. Później dostałem surowego, zmielonego woła. Maciek zjadł a ja się zbiesiłem. Nie wiem dlaczego. Może się z czasem przekonam?.
Twój Drops.
ewkkrem pisze:Lusiu, pozwól, że odpowie Ci duża Dropsa. On się już tak zbiesił, że wszystko jest niedobre.
Och, jak chętnie zamieniłabym Ciebie na Dropsa.
Ewkkrem.
kwiryna pisze:Ocho Dropsiku jedz bo Cie do weta zaciagnie Duza a to jest okrpeczne jak to ktos kiedys powiedzial. Kurka

kwiryna pisze:BRAWO Dropsik!
Ewkkrem, a czy Tobie wolno czipsiki jeść?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości