FElunia pisze:Meldujemy się
Witamy na naszym nowym wątku

Moderator: Estraven
FElunia pisze:Meldujemy się

alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:pińć godzin starzy wracali z tego ślonska , ale som już i siem zapisujemy Tuliś
ale też na ślonsk...dolny![]()
ale chyba na razie nigdzie sie nie wybieracie, bo mam Was w planach urlopowych
siedzim i za matkem zastempczom robimTuliś

Atta pisze:
Ooo ! Skromnie to bym wykosiła raz dwa. Prosto z krzaka do paszczy by szło

mir.ka pisze:Wczoraj na kuriera z DHL niestety się nie doczekałam. Przed 20.00 dostałam smsa, że próba doręczenia paczki nie udała się. Ciekawe komu i gdzie, bo ja cały dzień z domu się nie ruszyłam. Napisałam od razu do nich, ze czekam w dniu dzisiejszym i juz zadzwonił jakis nawiedzony kurier o 7.30 (zwykle jeszcze śpię o tej porze, ale znowu mnie głodne koty wyciągnęły z łóżka), ze będzie w godz. 13.00 - 15.00. W planach miałam pójście do kina na Hana Solo o godz. 13.00, ale pójdziemy później- na 17.00, liczę ,ze do tego czasu kurier się zjawi.
FElunia pisze:mir.ka pisze:Wczoraj na kuriera z DHL niestety się nie doczekałam. Przed 20.00 dostałam smsa, że próba doręczenia paczki nie udała się. Ciekawe komu i gdzie, bo ja cały dzień z domu się nie ruszyłam. Napisałam od razu do nich, ze czekam w dniu dzisiejszym i juz zadzwonił jakis nawiedzony kurier o 7.30 (zwykle jeszcze śpię o tej porze, ale znowu mnie głodne koty wyciągnęły z łóżka), ze będzie w godz. 13.00 - 15.00. W planach miałam pójście do kina na Hana Solo o godz. 13.00, ale pójdziemy później- na 17.00, liczę ,ze do tego czasu kurier się zjawi.
My byliśmy w niedzielę na Hanie Solo, Maciek nawet tak zaszalał, że kupił bilety do IMAXa. Cena tych biletów jest chora, ale muszę przyznać, że robi wrażenie w 3D. Ciekawa jestem Waszej opinii na temat filmu. My się fajnie bawiliśmy, po prostu fajny film rozrywkowy.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

mir.ka pisze:Atta pisze:
No właśnie, to tak na dwa razy dla jednej osobyAle niestety na więcej (na razie) miejsca nie ma
Jakos udało mi się upchnąć trochę krzaków, bo przecież mając ogródek nawet mały trzeba mieć w nim coś jadalnego. Owoce prosto z krzaka najlepiej smakują
MonikaMroz pisze:A czy się piekna Elenka zajada??

alessandra pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:
No właśnie, to tak na dwa razy dla jednej osobyAle niestety na więcej (na razie) miejsca nie ma
Jakos udało mi się upchnąć trochę krzaków, bo przecież mając ogródek nawet mały trzeba mieć w nim coś jadalnego. Owoce prosto z krzaka najlepiej smakują
o rany, już są?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 12 gości