Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:A zaco wczoraj kciuki byly? Bo nie doczytalam
Bo nie było napisanezostanie wyjaśnione za ok 2 tygodnie jak będzie wynik
No to albo nowa praca albo znow cos w tv

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:A zaco wczoraj kciuki byly? Bo nie doczytalam
Bo nie było napisanezostanie wyjaśnione za ok 2 tygodnie jak będzie wynik
Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
Szalone Kociary
Ewa L. pisze:Ja jednak stawiam na zmianę pracy. Ostatnio padło pytanie w związku z nią.
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Ja jednak stawiam na zmianę pracy. Ostatnio padło pytanie w związku z nią.
Może, może...
Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Ja jednak stawiam na zmianę pracy. Ostatnio padło pytanie w związku z nią.
Może, może...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
Szalone Kociary
Super Cool Delta Szwadron Komando Kociar Alfa![]()
![]()
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Ja jednak stawiam na zmianę pracy. Ostatnio padło pytanie w związku z nią.
Może, może...
MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
Jej tylko nie familiada
klaudiafj pisze:MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
Jej tylko nie familiada
Haha idźcie!!!!
MonikaMroz pisze:klaudiafj pisze:MonikaMroz pisze:Moli25 pisze:No Monis szykuj się, jedziemy do FAMILIADY BĘDZIEMY widnieć pod nazwą KOCIARY
Jej tylko nie familiada
Haha idźcie!!!!
Jak to idźcie. A Ty to co.
Z trzema kotami to Ty tym bardziej kociara
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 465 gości