Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 45 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2018 20:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Nie ma problemu Kochanie, kiedyś drużyna MMMA odwiedzi Ciebie w łodzi. :1luvu:

Tymczasem Wrocław czeka na Mirke :ok:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw maja 31, 2018 21:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Drużyna MMMA
Padlam :ryk:

Brzmi jakbyście komuś coś Złego chciały zrobić
To takie zglowieszczd
Drużyna M M M A zrobi ci wjazd na chatę :):)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw maja 31, 2018 21:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:Nie ma problemu Kochanie, kiedyś drużyna MMMA odwiedzi Ciebie w łodzi. :1luvu:

Tymczasem Wrocław czeka na Mirke :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt cze 01, 2018 7:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Drużyno MMMM ( Marysia, Marta, Magda , Mirka ) obawiam się ,że nie objawię się u żadnej z was ?
Ja nie znam pojęcia wyjazd urlopowy . Moje urlopy są zawsze takie same - albo remont albo sprzątanie, wizyty u lekarzy z sobą i z dziewczynami - to jest mój wypoczynek.
Poza tym od kiedy mam dziewczyny nie potrafiłabym wyjechać . Mamę wykorzystuję do opieki nad dziewczynami tylko w skrajnych przypadkach takich jak pobyt w szpitalu.
Wiem jestem dziwna i niereformowalna ale cóż taka już jestem. Dziewczyny są dla mnie najważniejsze i nie potrafię je zostawić .Przepraszam.

kiedyś Cie odwiedzę jak wybiorę sie do arboretum w Rogowie
nawet mogę Cie tam zabrać jeśli miałabyś chęć, wypad na pół dnia ,to kocice na tyle mogłabys zostawić :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt cze 01, 2018 7:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:
Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:
MaryLux pisze:I pewnie objawisz się u mnie

i u mnie?

U mnie na 100% :smokin:

To jak u Ciebie to ja też wpadnę ;)

To chyba będzie czwartek :mrgreen:

jaki czwartek? 8O
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt cze 01, 2018 20:22 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A nie wiem tak palnelam :ryk:

Hej Ewus sorry za Off :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt cze 01, 2018 21:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Czytam :mrgreen:
Ja jeszcze mam urlop w sierpniu i nie wiem gdzie mam wyruszyć. W najgorszym wypadku działka...

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt cze 01, 2018 22:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewcia co taka cisza ?? Co u was? Jak znosicie upały?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob cze 02, 2018 10:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:A nie wiem tak palnelam :ryk:

Hej Ewus sorry za Off :mrgreen:

w czerwcu są 4 czwartki, w dwa jestem u siebie, trzeciego w Karłowie (stacjonarnie), a w ostatni wracam do domu
Obrazek

mir.ka

Post » Sob cze 02, 2018 18:11 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Drużyno MMMM ( Marysia, Marta, Magda , Mirka ) obawiam się ,że nie objawię się u żadnej z was ?
Ja nie znam pojęcia wyjazd urlopowy . Moje urlopy są zawsze takie same - albo remont albo sprzątanie, wizyty u lekarzy z sobą i z dziewczynami - to jest mój wypoczynek.
Poza tym od kiedy mam dziewczyny nie potrafiłabym wyjechać . Mamę wykorzystuję do opieki nad dziewczynami tylko w skrajnych przypadkach takich jak pobyt w szpitalu.
Wiem jestem dziwna i niereformowalna ale cóż taka już jestem. Dziewczyny są dla mnie najważniejsze i nie potrafię je zostawić .Przepraszam.

:evil:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob cze 02, 2018 19:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:

:evil:

Przepraszam :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob cze 02, 2018 19:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Jesteśmy i żyjemy.
Dziewczyny mają się świetnie choć pewnie bardzo się nudzą bo poświęcam im mało czasu.
Dopadł mnie jakiś dołek , chandra czy cholera wie co. Nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy i z nikim nie mam ochoty się widzieć .......czekam aż mi przejdzie. Czeka mnie jeszcze 9 dni pracy do urlopu. Może wtedy mi przejdzie bo na razie mi smutno.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 02, 2018 19:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewuniu, mnie też co jakiś czas dopada chandra, trzymaj się, choć pogoda ładna....

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob cze 02, 2018 19:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aga66 pisze:Ewuniu, mnie też co jakiś czas dopada chandra, trzymaj się, choć pogoda ładna....

Może pogoda też ma z tym coś wspólnego. Ja nie znoszę upałów, lata i wszystkiego związanego z gorącem. Źle się wtedy czuję i wszystko jest u mnie na nie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob cze 02, 2018 20:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Tak Pola znosi upały.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]