Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ew(k)a pisze:W Bezpłatnym Tygodniku Poznańskim jest art. o zabójcy! Jest też jego zdjęcie! Zapiklsowane - takie mamy prawo - ale jest!
ew(k)a pisze:W Bezpłatnym Tygodniku Poznańskim jest art. o zabójcy! Jest też jego zdjęcie! Zapiklsowane - takie mamy prawo - ale jest!
Catrina pisze:Rozmawiałam z sędziną która pracuje na Młyńskiej. Delikatnie podpytałam co i jak. Okazuje się że sprawa jest dosyć znana w środowisku dzięki publikacjom prasowym. Zapytałam czy większe nagłośnienie nie zaszkodzi. Pani odpowiedziała, że takie mamy prawo i że możemy nagłaśniać. Dowiedziałam się też że Rzeźnik Grala nie będzie miał podstaw do wyłączenia jawności sprawy (tego się bałam, że nas nie wpuszczą). Ponadto w historii poznańskiego sądownictwa były już wyroki skazujące za znęcanie się nad zwierzętami, więc nie będzie to takie kontrowersyjne. Teraz musimy się modlić żeby dowody i zeznania świadków pokazały sędziemu że to na pewno Grala robił. Mam nadziej ze Rzeźnik się nie wymiga.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości