» Czw maja 31, 2018 10:46
Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4
Dziś wolne.
Dziewczyny żyją sobie jak dwa leniwce. Trochę się poganiają po chałupce, zjedzą coś , znów idą spać , wstają tylko na kuwetkę i by coś znów przekąsić i znów śpią .......ot takie leniwe kocie życie.
Gdy przychodzą wieczory tylko czekają aż położę się do łóżka by zająć dobre miejscówki . Pola ostatnio upodobała sobie moje nogi i często zalega mi na wysokości kolan albo leży mi na stopach. Zuzia za to lubi kłaść mi się na brzuchu jak leżę na plecach albo kładzie się koło mnie na poduszce lub na kołdrze tak ,że mogę ją głaskać i przytulać. Patrząc na nią z perspektywy tych siedmiu wspólnych lat widzę jak bardzo się otworzyła i jakim ogromnym zaufaniem mnie obdarzyła.
Jeszcze tylko 11 dni pracy przede mną w czerwcu i w końcu upragniony urlop . Nudzić się na pewno nie będę bo znając życie moja mamusia nie pozwoli mi się nudzić i już jakieś zajęcie mi znajdzie.
Z okazji urlopu właśnie w czerwcu wybieram się z dziewczynkami na coroczny przegląd kota, odrobaczenie i badania. Szczepione były w zeszłym roku to zaszczepimy się dopiero za rok. I do tej wyprawy zdecydowanie potrzebna jest mi mama żeby pomóc mi unieść ten słodki ciężar.