Gosiagosia pisze:Witaj sąsiadeczko.![]()
Witaj Gosiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Witaj sąsiadeczko.![]()
Moli25 pisze:Pełen relaks.
A teściowa jak z relacjami z Bagira?
Moja anty kocia mama, tak pokochala koty, że jak dzwoni to nie pyta o nas, a pyta co kocury robią
MonikaMroz pisze: Wywala się w przejściu mniejszy kuchńia a przedpokojem i trzeba Hrabinę omijać![]()
aleksandra&maj pisze:
Moniko, przyłączam się do pytania Moli25 i dorzucam od siebie: jak się masz
?
MonikaMroz pisze:Kupiłam Bagirke po raz pierwszy mus. Z Butchersa mała puszka z nawet niezłym składem. Pachnie ładnie i Bagi chyba smakowała bo wciągnęła na dwa razy jedzonko z miseczki. Muszę troszkę jej urozmaicać żeby ciagle nie jadła tego gotowanego mięsa
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Kupiłam Bagirke po raz pierwszy mus. Z Butchersa mała puszka z nawet niezłym składem. Pachnie ładnie i Bagi chyba smakowała bo wciągnęła na dwa razy jedzonko z miseczki. Muszę troszkę jej urozmaicać żeby ciagle nie jadła tego gotowanego mięsa
niech jej na dłuzej posmakuje
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Kupiłam Bagirke po raz pierwszy mus. Z Butchersa mała puszka z nawet niezłym składem. Pachnie ładnie i Bagi chyba smakowała bo wciągnęła na dwa razy jedzonko z miseczki. Muszę troszkę jej urozmaicać żeby ciagle nie jadła tego gotowanego mięsa
Muszę zamówienie w zooplusie zrobić to może poszukam jakichś musów dla Bagi.
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Kupiłam Bagirke po raz pierwszy mus. Z Butchersa mała puszka z nawet niezłym składem. Pachnie ładnie i Bagi chyba smakowała bo wciągnęła na dwa razy jedzonko z miseczki. Muszę troszkę jej urozmaicać żeby ciagle nie jadła tego gotowanego mięsa
te te jej moze kupowałaś?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ra/my_star
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Kupiłam Bagirke po raz pierwszy mus. Z Butchersa mała puszka z nawet niezłym składem. Pachnie ładnie i Bagi chyba smakowała bo wciągnęła na dwa razy jedzonko z miseczki. Muszę troszkę jej urozmaicać żeby ciagle nie jadła tego gotowanego mięsa
te te jej moze kupowałaś?
http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ra/my_star
Z my star jeszcze nic nie mieliśmy do jedzenia.
mir.ka pisze:
jest zestaw mieszany, chyba 5 smaków
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:
jest zestaw mieszany, chyba 5 smaków
Two)w kociaki jadły? Zjadliwe dla nich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Silverblue i 33 gości