KociaMama44 pisze:kussad pisze:Amirku czekamy na nowe wiadomości i powodzenia![]()
![]()
Tu są nowe wieści
viewtopic.php?f=13&t=184685&start=480
My chcemy codziennie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KociaMama44 pisze:kussad pisze:Amirku czekamy na nowe wiadomości i powodzenia![]()
![]()
Tu są nowe wieści
viewtopic.php?f=13&t=184685&start=480
kwiryna pisze:Lusiu jestes zachlanna
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Hejka Lusiu, jestem u swoich zapasowych dużych.
Obecnie śpię sobie na fotelu i się grzeję.
Pysia
Pysiu, Tobie to dobrze: masz dwie pary Dużych
Lusia
aleksandra&maj pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Hejka Lusiu, jestem u swoich zapasowych dużych.
Obecnie śpię sobie na fotelu i się grzeję.
Pysia
Pysiu, Tobie to dobrze: masz dwie pary Dużych
Lusia
Lubię takie wyrażenia.
"Dwie pary dużych", dobre.
Bardzo sympatyczna atmosfera u Ciebie MaryLux.
Masz bardzo ciekawy,przyjemny i serdeczny wątek.
Moli25 pisze::201461
ewkkrem pisze:Lusieńko koffana. Czy wiesz, że nowa Mama naszego synka pojawiła się na jego wątku? Pewnie będzie pisać.
Przekonaliśmy ją. Sądzę, że najlepszą robotę zrobiła KociaMama44 ale nasze prośby na pewno się przydały.
Hurrra.
Drops.
ewkkrem pisze:Lusieńko koffanaCo tak cicho u Ciebie. Synek nasz pewnie edukuje swoją Dużą do pisania i na pewno o nas nie zapomniał. Musimy się pozbierać i jakoś żyć dalej. Po stracie - mam nadzieję, że tylko na krótko - Amirka, poważnie zastanawiam się nad następną adopcją. Moje, już niemłode serduszko może nie udźwignąć następnego(ych) (5?) dzieciątka.
Twój Drops
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:Lusieńko koffanaCo tak cicho u Ciebie. Synek nasz pewnie edukuje swoją Dużą do pisania i na pewno o nas nie zapomniał. Musimy się pozbierać i jakoś żyć dalej. Po stracie - mam nadzieję, że tylko na krótko - Amirka, poważnie zastanawiam się nad następną adopcją. Moje, już niemłode serduszko może nie udźwignąć następnego(ych) (5?) dzieciątka.
Twój Drops
Chyba też nie chcę następnych dzieci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 75 gości