DT u Bastet. Amirek i Tycia w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 29, 2018 17:15 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Gosiagosia pisze:Jak miło się czyta takie wieści a do tego ekstra fotorelacja. Amirek będzie miał cudowny domek.
Czy będziemy na bieżąco informowane co u Amirka ?

Dziękuję :1luvu:
To zależy od Dużej chłopaków. Być może.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Wto maja 29, 2018 18:06 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Bardzo bym chciała wiedzieć, jak się czuje mój syneczek koffany. A Andrzejek to jego kumpel czy braciszek czyli też mój synek?
Lusia

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto maja 29, 2018 18:25 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

MaryLux pisze:Bardzo bym chciała wiedzieć, jak się czuje mój syneczek koffany. A Andrzejek to jego kumpel czy braciszek czyli też mój synek?
Lusia

Myślę Lusiu droga, że Amirek czuje się naprawdę świetnie. Dzielnie sobie wszystko zwiedzał, jest niezwykle odważnym małym kotkiem. Poza tym on umie o siebie zadbać. I o niego też dbają. Bądź spokojna :) .
Andrzejek to kumpel :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto maja 29, 2018 18:31 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Super się czyta takie wiadomości
Kochany Amirek! Widać, że śmiały i odważny z niego kotek. Andrzejek wygląda na bardziej onieśmielonego.
Oby chłopaki szybko się zaprzyjaźnili!

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Wto maja 29, 2018 18:50 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

KociaMama44 pisze:
MaryLux pisze:Bardzo bym chciała wiedzieć, jak się czuje mój syneczek koffany. A Andrzejek to jego kumpel czy braciszek czyli też mój synek?
Lusia

Myślę Lusiu droga, że Amirek czuje się naprawdę świetnie. Dzielnie sobie wszystko zwiedzał, jest niezwykle odważnym małym kotkiem. Poza tym on umie o siebie zadbać. I o niego też dbają. Bądź spokojna :) .
Andrzejek to kumpel :)

Rozumiem

MaryLux

Post » Wto maja 29, 2018 20:02 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Amir faktycznie ma piękne wyraziste oczy to twoja zasługa KociaMamo Ty te oczka wyleczyłaś. Będzie dobrze jak zasuwał po nowych włościach. Andrzejek jaka Ciapa cudny jest! To się dobrali Amir Torpeda i Andrzej Ciapa. Ach jaki byłby fajny wątek
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Wto maja 29, 2018 20:13 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

enig pisze:Amir faktycznie ma piękne wyraziste oczy to twoja zasługa KociaMamo Ty te oczka wyleczyłaś. Będzie dobrze jak zasuwał po nowych włościach. Andrzejek jaka Ciapa cudny jest! To się dobrali Amir Torpeda i Andrzej Ciapa. Ach jaki byłby fajny wątek

Dzięki Enig :1luvu: . Tak, to prawda. Te oczka na początku były straszne. Całe czerwone i napuchnięte spojówki. Trzecie powieki czerwone i zachodzące prawie na połowę oczu. Teraz są piękne, duże i błyszczące :D .

Takie oczka były na początku:
Obrazek

A takie są teraz :1luvu:
Obrazek

Niebo a ziemia, nie? :D
Ostatnio edytowano Wto maja 29, 2018 23:42 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto maja 29, 2018 20:36 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

KociaMama44 pisze:
enig pisze:Amir faktycznie ma piękne wyraziste oczy to twoja zasługa KociaMamo Ty te oczka wyleczyłaś. Będzie dobrze jak zasuwał po nowych włościach. Andrzejek jaka Ciapa cudny jest! To się dobrali Amir Torpeda i Andrzej Ciapa. Ach jaki byłby fajny wątek

Dzięki Enig :1luvu: . Tak, to prawda. Te oczka na początku były straszne. Całe czerwone i napuchnięte spojówki. Trzecie powieki czerwone i zachodzące prawie na połowę oczu. Teraz są piękne, duże i błyszczące :D .

Takie oczka były na początku:
Obrazek

A takie są teraz :1luvu:
Obrazek

Niebo a ziemia, nie? :D

Dzięki Tobie taki piękny jest :201494 :201494. Oby był szczęśliwy :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto maja 29, 2018 20:42 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Gosiagosia :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto maja 29, 2018 20:53 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Wto maja 29, 2018 23:45 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Dobrej nocki Wam. Pierwsza noc od dawna bez Amirka. Ale spokój... nic nie gryzie w pięty... :(
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 30, 2018 0:29 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

KociaMama44 pisze:Dobrej nocki Wam. Pierwsza noc od dawna bez Amirka. Ale spokój... nic nie gryzie w pięty... :(

Tego gryzienia później najbardziej brakuje, dobrze zgaduję :D?

Kocia Mamo, dziękuję Ci, że poświęciłaś tyle swojego prywatnego czasu by tak obszernie mi wyjaśnić i odpowiedzieć na mojego posta :-).
To zawsze miłe, nawet bardzo, jak człowiek dostaje taką fajną, bo napisaną z zaangażowaniem i wyczerpującą odpowiedź.

Tobie również wspaniałej nocki :-).
aleksandra&maj

Post » Śro maja 30, 2018 13:21 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Śro maja 30, 2018 13:42 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

aleksandra&maj pisze:
KociaMama44 pisze:Dobrej nocki Wam. Pierwsza noc od dawna bez Amirka. Ale spokój... nic nie gryzie w pięty... :(

Tego gryzienia później najbardziej brakuje, dobrze zgaduję :D?

Kocia Mamo, dziękuję Ci, że poświęciłaś tyle swojego prywatnego czasu by tak obszernie mi wyjaśnić i odpowiedzieć na mojego posta :-).
To zawsze miłe, nawet bardzo, jak człowiek dostaje taką fajną, bo napisaną z zaangażowaniem i wyczerpującą odpowiedź.

Tobie również wspaniałej nocki :-).

Chciałam Ci Olu tak obszernie odpisać, żebyś wiedziała, jak może wyglądać dokocenie i że takie warczenie na siebie kotków i syczenie jest zupełnie normalne. Bo może Ciebie też to czeka, jeśli zdecydujesz się na kolegę dla Maja :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro maja 30, 2018 19:44 Re: Amirek - W SWOIM DOMKU!

Witam serdecznie :) Nowa mama Amirka już na forum :):) Ciężko się na razie poruszać ale myślę, że dzięki Waszej pomocy będzie lepiej. W chwili obecnej MEGA stres ;) dwa kotki Amir i Andrzejek już chyba u siebie. Jędrek się jeszcze strasznie chowa po kątach. Pojawiło się jednak światełko w tunelu gdyż pokazał się na chwilę i zaczyna wychodzić :):) Amir natomiast nadrabia za Jędrka :)

Aura1983

Od: Śro maja 30, 2018 17:46

[poprzednia][następna]